MaC Industrial – Totaalpakket voor industrieel onderhoud

Dankzij een bijzonder strikte opvolging van zijn projecten, en een dichte vertrouwensband met de klant, verwierf MaC Industrial een ‘household name’ in industrieel onderhoud. “Van routineklussen tot uiterst specifiek onderhoudswerk: onze 60 medewerkers doen wat nodig is,” zegt oprichter en algemeen directeur Peter Suls.

Peter Suls.

MaC Industrial onderhoudt industriële installaties: van spuit- en schilderinstallaties tot werktuigmachines en productielijnen, kettingtransportsystemen, filtermanagement, kortom alle installaties die zich in een bedrijf kunnen bevinden. De tientallen ploegen van de Meerhoutse onderneming zijn vooral in het weekend actief. Dan doen ze hun werk zonder de bedrijvigheid te storen.

Strikte opvolging

De bijzonder strikte opvolging is de grote troef van MaC Industrial. “We contacteren steeds de klant op voorhand om eventuele laatste wijzigingen aan de vooropgestelde planning door te nemen, na de werken volgt er een bezoek of een telefoontje om te horen of alles in orde was en of er nog bepaalde zaken extra aandacht vereisen,” zegt Peter Suls.

MaC Industrial beschikt over een landelijk netwerk van een 60-tal medewerkers, met een brede ervaring in industrieel onderhoud en faciliteitenreiniging. “Zo ontzorgen we optimaal onze klant,” zegt Peter Suls. “Aangezien bedrijven zich voor de volle 100% willen richten op hun kernactiviteit is het een groot voordeel om één contactpersoon te hebben om alle onderhoudswerken op te volgen en uit te voeren. MaC Industrial kan u hierbij ontlasten door deze taak op zich te nemen. Wij gaan voor u op zoek naar de meest geschikte partner voor een bepaald werk, dit kan gaan over CV-installaties, tuinonderhoud, schilderwerken, enzovoort.”

Kiezel 179, 2450 Meerhout, Tel.: 014-32 26 68
Fax: 014-32 46 22, info@macindustrial.be, www.macindustrial.be