MAN Truck & Bus – “Uitblinken in service, dag én nacht”

De missie van MAN Antwerpen overstijgt het verkopen van nieuwe en tweedehandsvrachtwagens. “Elke minuut stilstand kost onze klanten geld,” stelt Geert Van Impe, Branch Director Vlaanderen van MAN. “Onze hele organisatie staat in het teken van een flexibele en betrouwbare service voor onderhoud en herstellingen.”

Geert Van Impe en Fabian Dominicus: “Bij MAN Antwerpen schrijven we ‘Service’ met een hoofdletter.”

Veel aannemers en transportfirma’s zweren voor hun vrachtwagenvloot bij de betrouwbaarheid en oerdegelijkheid van het Duitse vrachtwagenmerk MAN. Om deze troeven extra kracht bij te zetten, ontwikkelde het filiaal MAN Antwerpen zich tot een uitstekende servicepartner. “Naast het onderhoud en de herstellingen voor onze eigen klanten, doen we met MAN Service Mobile24 aan pechverhelping in de regio Antwerpen voor andere vrachtwagens van MAN. In 60 % van de jaarlijks 450 depannages gaat het om buitenlandse klanten.”

Snelle service

Om alle klanten snel van dienst te zijn, beschikt MAN Antwerpen over een team van uitstekend geschoolde technici. “We werken met het modernste materiaal waaronder een rollenbank voor het ijken van tachografen. Verder zijn we een erkend agentschap voor Toll Collect om toestellen voor de Duitse kilometerheffing te monteren.” Een belangrijk aspect van een snelle service is de beschikbaarheid van onderdelen. “Onze eigen stock omvat 4500 referenties. 98 % van wat we niet in voorraad hebben, wordt binnen de 24 uur geleverd. Klanten kunnen bij het binnenbrengen van hun voertuig handig gebruik maken van een poolcar of op een vervangtrekker reserveren voor 100 % mobiliteit. Want bij MAN Antwerpen schrijven we Service met een hoofdletter. ”

Nijverheidsstraat 95 – 2160 Wommelgem – T 03 355 16 30
antwerpen@man.eu – www.mantruckandbus.be