Manager Launch te gast bij ING Car Lease

Antwerpen Manager nr. 48 werd op dinsdag 26 oktober 2010 gelanceerd in de kantoren van ING Car Lease Belgium in Aartselaar.
Met zo’n gerenommeerde gastfirma kon de avond alleen maar op wieltjes lopen!

Dhr. Jan Van Roon verwelkomde de managers en gaf een laatste stand van zaken over de ontwikkelingen in de fleet markt. Het coverartikel over The Sniffers werd toegelicht door haar CEO Rudi Van Baelen. De reportage bleek het verrassende relaas te brengen over hoe een hobby kan uitgroeien tot een internationaal succesverhaal. Weer een mooie ontdekking van ons magazine!
De Manager on Wheels-winnaar vertelde daarna over zijn rit met de nieuwe BMW 5 reeks Berline en vond dat zijn vader niet meer moest twijfelen. Onderaan leest u zijn volledige getuigenis.

Na de netwerkreceptie kreeg iedereen bij het naar huis gaan onze Manager-giftbag met het nieuwe magazine, een ijskrabber en luchtverfrisser voor in de wagen geschonken door de gastlocatie én smakelijke gifts van Caluwé Artisan Pralines en Fruit@Work mee naar huis!

[nggallery id=87]

 

Tom Joris, zaakvoerder van Jan Joris Tuinarchitectuur, was onze gelukkige winnaar van de privéchauffeur voor een avond.Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de nieuwe BMW 5 reeks Berline en getuigde over zijn ervaring.
Tom Joris:  “De nieuwe BMW 5 reeks Berline is een zeer comfortabele wagen.  Ik kan een perfecte vergelijking maken want mijn vader rijdt met een BMW 5 van de vorige generatie.  Het nieuwe model is veel ruimer en heeft een zeer elegante lijn.  Vooral de soepelheid van de motor blijft me bij.  Mijn vader moet niet meer twijfelen, hij moet gewoon de nieuwe versie van de BMW 5 kopen!
BMW concessie ‘Meeusen Kalmthout’, Brasschaatsteenweg 60,  2920 Kalmthout, Tel. +32 (0)3 620 21 10, www.meeusen.bmw.be