Manager Seminars Antwerpen – Uw successie, bepaal zelf wie wat krijgt!

AM 46  Domein Martinus 13 04 2010 (93) (Custom)Op dinsdag 13 april organiseerde Manager Seminars ook in Antwerpen de lezing rond “Uw successie”. Het rustig gelegen Domein Martinus in Zoersel bleek de ideale locatie voor ons seminarie. Dankzij het eerste lentezonnetje konden we iedereen ontvangen op het tuinterras met een uitgebreid broodjesbuffet.

De successieproblematiek in België is een complex kluwen, met verschillende juridische stelsels en tarieven, ingewikkelde Europese fiscaliteit, enzovoort. In een heldere uiteenzetting gaf Thomas Mendonck een overzicht van deze huidige wetgeving en schetste hij een aantal mogelijke scenario’s. Al snel kwamen de eerste vragen over persoonlijke situaties. Hierdoor bleek dat erfenisrecht een moeilijk te doorgronden materie is voor een leek.

Gelukkig bood de businesscocktail na de lezing de ideale verstrooiing. De lekkere hapjes en bubbels boden verlichting en werden erg geapprecieerd door de aanwezigen. Toch werd aan vele tafels nog druk nagepraat over bepaalde aspecten binnen het erfrecht…
Lees en bekijk ook de fotoreportage in Antwerpen Manager nr. 46 (vanaf 7 mei bij de lezer).

[nggallery id=72]