MECHELEN – Sharp en Xafax sluiten samenwerkingsovereenkomst voor verkoop documentsystemen

Peter Hoorn (R) (Sharp Electronics Benelux) en Fokko Duijzer (Xafax) ondertekenen samenwerkings-overeenkomst.
Peter Hoorn (R) (Sharp Electronics Benelux) en Fokko Duijzer (Xafax) ondertekenen samenwerkings-overeenkomst.

Sharp werkt al sinds 2007 samen met Xafax en verkoopt sindsdien de producten van Xafax. Nu worden de rollen ook omgedraaid. De toevoeging van Sharps documentsystemen aan het bestaande productportfolio van Xafax stelt het bedrijf in staat een totaalpakket in document solutions aan te bieden.

Fokko Duijzer, commercieel directeur van Xafax, kijkt uit naar de samenwerking. “ Overal zijn organisaties op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen en bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Aangezien Sharp een toonaangevende speler is die een zeer compleet pakket levert op het gebied van documentsystemen, zijn we ervan overtuigd dat we met deze samenwerking een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.”

Ook Peter Hoorn, director business systems Benelux bij Sharp, reageert enthousiast. “Wij werken al jaren prettig en succesvol samen met Xafax en kijken ernaar uit om ons partnerschap nu te intensiveren. Met haar uitgebreide kennis en ervaring is Xafax zeer goed in staat om onze producten en diensten aan haar klanten te introduceren.”