MECHELEN – Belven uitgeroepen tot Excellente Onderneming

BELVEN_03102013-0

Belven, specialist in de ontwikkeling van afsluitkleppen, is uitgeroepen tot Excellente Onderneming van het arrondissement Mechelen. Met dit initiatief willen de Provincie Antwerpen en Voka het ondernemerschap positief in de kijker zetten.
De award gaat naar bedrijven in volle groei op het vlak van omzet, toegevoegde waarde en personeel. Verder moeten kandidaten ook uitstekende papieren kunnen voorleggen op het gebied van innovatie, human resources, marketing en internationalisatie. Volgens de jury voldoet de winnaar zeker aan deze voorwaarden. Het familiebedrijf kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring. Belven heeft vestigingen in Hongkong, China en Rusland en wil vanaf 2014 ook graag voet aan wal zetten in het Midden-Oosten.

Volgens Geert Van Mechelen, managing director van Belven, is deze erkenning de verdienste van ‘zijn’ team. “Dit is het werk van de hele groep. De award geeft ons moed en kracht om de komende jaren nog meer te verwezenlijken. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd. Onder andere in het nieuwe bedrijfsgebouw, dat vorige week plechtig werd ingehuldigd. En we zijn erin geslaagd om te groeien in moeilijke tijden.”