Meguiar’s Belgium Polish & Cleaning Products – “Meguair’s op nummer 1 krijgen”

Polish & Cleaning products,  een divisie van APC Verschaeren uit Sint-Katelijne-Waver, viert dit jaar zijn tiende verjaardag als exclusieve importeur van de auto-onderhoudsproducten van het Amerikaanse topmerk Meguiar’s, wereldwijd bekend voor zijn uitgebreid gamma aan reinigingsproducten voor auto’s, boten en vliegtuigen.

Sven Verschaeren.
Sven Verschaeren.

Via een uitmuntende service en gerichte gebruiksadviezen koesteren we ook in België en Luxemburg de ambitie om door te groeien tot de nummer één in dit marktsegment,” zo vertelt medezaakvoerder en ceo Sven Verschaeren.

Om een auto van binnen en buiten te doen blinken als nieuw, ontwikkelde Meguiar’s de afgelopen 100 jaar een breed assortiment aan gespecialiseerde producten. Voor elk onderdeel bestaat er wel een geschikt product. Polish & Cleaning Products richt zich zowel rechtstreeks tot de gepassioneerde autoliefhebbers als professionals waaronder bedrijven voor car cleaning, handelaars in nieuwe en tweedehandswagens en carrosseriebedrijven.

Gericht gebruiksadvies
“We verkopen deze gespecialiseerde producten online en via onze meer dan 200 verdeelpunten,” vertelt Sven Verschaeren. “Daarnaast investeren we zeer veel energie in persoonlijke opleidingen en trainingen om de producten correct te laten gebruiken. Bovendien zijn we persoonlijk aanspreekbaar op talrijke auto-events, beheren we een online forum, zijn we bereikbaar via Facebook, Twitter en plaatsten we demonstratiefilmpjes op YouTube. We bieden zelfs een iPhone App aan met onderhoudstips.”
“Als u graag een mooie, glanzende en onderhouden wagen heeft en u stelt zich de vraag hoe? Aarzel niet en contacteer ons, we helpen u graag verder!”

Berlaarbaan 85 – 2860 Sint-Katelijne-Waver
T 015 56 04 60 – www.meguiars.be

APC-logo_optMeguiar's.be_opt