Mercedes-Benz garage Swinnen in Lier opent nieuwe showroom

foto-am65-garage-swinnen-135De Mercedes-Benz-concessie ‘Garage Swinnen’ opende op 10 januari feestelijk zijn gloednieuwe showroom. “Tot voor kort beschikten wij over een toonzaal van ongeveer 500 m² waar we een twaalftal wagens konden plaatsen,” zegt zaakvoerder Nancy Schits. “Vandaag is onze showroom verviervoudigd in grootte. Zo zijn we klaar om mee te groeien in de verdere evolutie van het Mercedes-Benz-gamma, dat de laatste twintig jaar meer dan verdubbeld is. Ook de buitengevels van het bestaande gebouw werden vernieuwd en de parking wordt opnieuw aangelegd.”

Goede doel
“We hebben voor de opening de genodigden verzocht om geen cadeaus of bloemen mee te brengen, maar een bijdrage te doen voor Audrey, een meisje van vijf jaar uit Lier. Door een bloedvergiftiging moesten zowel haar handjes als onderbeentjes geamputeerd worden. Jaarlijks heeft het meisje vier dure protheses nodig, tot ze volwassen is. Momenteel heeft de inzameling al 9000 euro opgeleverd en komen er nog steeds schenkingen binnen.”

Historiek
Garage Swinnen werd op 18 december 1956 opgericht door August Swinnen. Later hebben zijn zonen Walter en Alfons de zaak voortgezet. Op 6 februari 2004 werd de zaak overgenomen door Luc Andries. “Van 2004 tot vandaag hebben we ons enorm ingezet. Dat leverde ons de voorbije zes jaar maar liefst vijf CSI awards op. Deze awards weerspiegelen de klantentevredenheid voor zowel de verkoop- als naverkoopservice.”

Aanbod
“Wij beschikken over een prachtig aanbod van nieuwe wagens, alsook Nearly New Car wagens, onze jonge tweedehandswagens, gecontroleerd op 125 punten en met garantie. Voor service staan wij ter beschikking voor zowel personen- als lichte bestelwagens.

[nggallery id=194]