Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen – Klasse merk laat u op beide oren slapen

Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen viert volgend jaar zijn 50e verjaardag als expert in verkoop en onderhoud van bestel- en vrachtwagens. Het filiaal van Mercedes-Benz BeLux verwent professionele klanten het hele jaar door met een 24 uursservice, verzorgd door eigen technici.

Nico Verougstraete: “Bovendien beschikken we over een uitgebreid vervangwagenpark.”

Sinds 2002 maakt Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen deel uit van een groep waar ook de filialen in Borgerhout en Schilde toe behoren. De onderneming verhuisde in de zomer van 2007 van Wilrijk naar Linkeroever. “Hier zijn we nog vlotter bereikbaar voor onze talrijke klanten in de haven,” onderstreept Nico Verougstraete. “Begin dit jaar hebben we de commerciële ploeg uitgebreid, zodat iedere klant kan rekenen op een toegewijde verkoper, die voor elk van zijn klanten de meest geschikte oplossing uitwerkt. Die constructieve aanpak garandeert duurzame langetermijnrelaties.”

Hotel Mercedes

De mooie showroom laat u watertanden bij een van de modellen uit het uitgebreide aanbod. Eigen technici zorgen 365 dagen per jaar voor vakkundige depannages. “Bovendien beschikken we over een uitgebreid vervangwagenpark. Meer zelfs: chauffeurs die hier stranden door pech, kunnen overnachten in een van de twee slaapruimtes met douche. Ook dat is een voorbeeld van optimaal klantencomfort.”

Katwilgweg 4, 2050 Antwerpen
Tel.: 03-870 85 85, Fax: 03-877 02 70
info@tcantwerpen.mercedes-benz.be
www.truckcenter.antwerpen.mercedes-benz.be