Mercedes TAC – Van Mercedes jaarwagens tot naverkoop van a tot z

Meer Mercedes voor minder geld! Dat is de leuze die Mercedes TAC elke dag waarmaakt en op twee manieren vertaalt. Als onafhankelijk verkoper van Mercedes-Benz jaarwagens (personen-, bestel- en lichte vrachtwagens), mét rechtstreekse toegang tot de constructeursstock in Duitsland, vindt u bij TAC-Herentals quasi nieuwe wagens voor een tweedehandsprijs. De voertuigen zijn maximum één jaar oud. Daarnaast verzorgt TAC-Naverkoopdienst, het erkend servicepunt Mercedes-Benz, een klantgerichte naverkoop van a tot z.


Bart Auman, algemeen directeur: “Onze wagens worden erg secuur behandeld en de historiek ervan is volledig gekend.”

“Onze jaarwagens zijn in prima conditie omdat Mercedes-Benz Duitsland er maximum een jaar gebruik van maakte. Logisch gevolg is dat ook het aantal afgelegde kilometers laag is,” verduidelijkt algemeen directeur Bart Auman. “Onze wagens worden erg secuur behandeld en de historiek ervan is volledig gekend,” beklemtoont Auman. “Het grootste waardeverlies van een auto zit in het eerste jaar. Bij ons koop je voor de prijs van een nieuw samengestelde C-Klasse een E-Klasse of diezelfde C-Klasse maar dan met meer opties. Een realistische raming aangezien we over een brutoverschil tot 40 % spreken in vergelijking met de aankoopprijs van een nieuwe Mercedes-Benz. In tegenstelling tot de nieuwmarkt hier geen nood tot downsizing dus. Alle jaarwagens vallen nog onder de Mercedes-Benz fabrieksgarantie. En aansluitend daarop genieten onze klanten een jaar extra TAC-waarborg. Een slimme beslissing nu en geen verrassingen later! Combineer dit met het ruime aanbod – steevast een honderdtal wagens in stock en online keuze uit ruim 5 000 auto’s – en je hebt de verklaring voor ons succes.”

Naverkoopdienst biedt stevige houvast

Toch is die verkoop slechts de eerste keten in de one-stop-shopping-ketting van TAC-Herentals. De autoverkoper beschikt ook over een erkend servicepunt met originele wisselstukken, een karrenvracht aan knowhow en een uitgebouwde mechanische infrastructuur. “Onderhoud, herstellingen, een bandenservice met mogelijkheid tot gratis stockage, voorruitherstellingen … TAC is aangesloten bij het leasingplatform ROB en onze ProCarrosserie-afdeling is erkend door Eurogarant en dus ook door quasi alle verzekeringsmaatschappijen. En dankzij onze scherpe tarieven blijven we voor onze klanten – voornamelijk kleine tot middelgrote bedrijven – ook na aankoop veel voordeliger.”

Dankzij holding aanbod volledig wagenpark

TAC werd in maart 1986 opgericht en telt vandaag 20 medewerkers (7 verkoop en 13 naverkoop). In 2008 vervoegde TAC de groep Willy van Doorne International. “Daardoor kunnen we ook mensen, die op zoek zijn naar nieuwe personen-, bestel- en vrachtwagens van o.a. de merken Mercedes-Benz en DAF, verder helpen,” besluit Bart Auman.

TAC-Herentals – T 014 21 21 51
verkoop@tac-herentals.be – www.tac-herentals.be

TAC-Naverkoopdienst – T 014 21 29 21
info@tac.mercedes-benz.be

Herentalsesteenweg 93 – 2280 Grobbendonk