Milieu & Koeltechniek – “Geld besparen met warmtepompen”

M&K nv is een koeltechnisch bedrijf dat de nationale en zelfs internationale ambities van de klanten ondersteunt. “Op de privémarkt zijn we beperkt aanwezig,” legt gedelegeerd bestuurder Paul Van den Kieboom uit. “Onze aandacht gaat in hoofdzaak dan ook uit naar de professionele markt voor warmtepompen, ventilatie, commerciële- en industriële koeling en airco.”

Klanten in België en daarbuiten

Paul Van den Kieboom.

Mede door de wetgeving is de sector van de warmtepompen en energierecuperatie volwassen geworden. Het primair energieverbruik – minder CO2-uitstoot – alsook de energiefactuur zijn een stuk lager dan met aardgas. Klanten van M&K zijn ketens zowel retail, food als industrie. “Zo zijn we actief in heel België en ook in Frankrijk, waar enkele van onze klanten de voorbije jaren vestigingen openden. Maar ook individuele winkels, kantoren en bedrijven kunnen bij ons terecht.”

Zekerheid en flexibiliteit

Vele klanten willen zekerheid en flexibiliteit. Daar speelt Milieu & Koeltechniek op in met snelle plaatsingen en interventies. “Sommige klanten laten ons enkel de installatie doen,” zegt Paul Van den Kieboom. “Anderen sloten een langetermijncontract voor installatie, onderhoud en herstellingen, want de bedrijfszekerheid is een belangrijk punt voor onze klanten.”

Jules Moretuslei 189, 2610 Wilrijk, Tel.: 03-899 07 44
Fax: 03-899 07 47, paul.vandenkieboom@m-knv.be, www.m-knv.be