Motmans-Van Havermaet Antwerpen – De juiste kandidaat voor die cruciale job

Met kantoren in Hasselt en Herentals is Motmans – Van Havermaet marktleider in het vakdomein van rekrutering en selectie in Limburg en de Kempen. Ze hebben hun ogen nu op Antwerpen gericht en openden daarom een derde kantoor in de stad.

Geert Motmans en Clark Taverniers.

Dé geschikte kandidaat vinden voor een openstaande vacature is niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer je op zoek bent naar mensen met een hogere opleiding. Motmans – Van Havermaet werkt echter volgens een eigen methodiek en garandeert een kans op succes van 100%. In Limburg en de Kempen zijn ze met hun manier van werken op enkele jaren tijd uitgegroeid tot de nummer één in het invullen van directie-, management en kaderfuncties. “Geef ons 8 weken en wij beloven dat wij die openstaande sleutelfunctie in jouw bedrijf kunnen invullen,” zegt Geert Motmans, vennoot bij Motmans – Van Havermaet.

Belangrijk in de zoektocht naar de witte raaf is het bepalen van de juiste strategie. Er zijn namelijk talloze manieren om een vacature kenbaar te maken. “Meest bekend zijn de advertenties,” legt Geert Motmans uit. “Maar die worden in het algemeen enkel geraadpleegd door mensen die actief op zoek zijn. Je kan ook online gaan werven, maar daar tref je vooral jongeren aan. Sociale media zoals LinkedIn en zelfs Facebook worden alsmaar belangrijker. Een erg grote vijver waar wij graag in vissen zijn de databases, zowel onze eigen als de publieke. En wat ons groot gemaakt heeft in Limburg zijn onze netwerken. Clark Taverniers, Partner / HR adviseur bij Motmans – Van Havermaet, wordt de man die ons in Antwerpen op de kaart gaat zetten en ook hij heeft een enorm uitgebreide professionele kennissenkring. Met een mix van al deze mogelijkheden brengen wij ook jouw bedrijf meteen to-the-point: bij de geschikte kandidaat.”

Ervaring is een erg belangrijke factor bij Motmans – Van Havermaet. Ze werken enkel met senior consultants van boven de 30 en met minimum 6 jaar ervaring. Dat creëert meteen een geloofwaardige en professionele band met de klant. Maar ook de gescreende kandidaten mogen op diezelfde vakkundige behandeling rekenen: “Voor ons is het belangrijk dat we alle kandidaten met het nodige respect behandelen. Tijdige en correcte informatie verschaffen is voor ons een absolute must, ook al is het nieuws negatief. Wij beschouwen onze kandidaten als onze ambassadeurs.”

Uitbreidingsstraat 66, 2600 Antwerpen (Berchem)
Tel.: 03/281 37 78
motmans@vanhavermaet.be
www.motmansvanhavermaet.be