Netflow IT – “Betrouwbare ICT-partner voor de kmo én groter”

Netflow IT uit Zwijndrecht ontwikkelde zich de afgelopen tien jaar tot een betrouwbare totaalpartner voor ICT binnen een bedrijf. “Noem ons maar een one-stop-solution voor kmo’s en grotere ondernemingen,” stelt zaakvoerder Wim Jacobs.

Wim Jacobs: “Dikwijls lossen we problemen al op vooraleer de klant er iets van merkt.”
Wim Jacobs: “Dikwijls lossen we problemen al op vooraleer de klant er iets van merkt.”

Van bedrijfsnetwerken, IP-telefonie, werken in the cloud, digitale camerabewaking tot Citrix en Terminal Server omgevingen. “Wij vullen het complete plaatje in, zowel op vlak van soft- als hardware,” stelt Wim Jacobs. “We beschikken over een team van 18 IT-specialisten. Voor elke behoefte hebben we een gepast antwoord in huis.”
Op tien jaar tijd bouwde Netflow IT dankzij de totaalservice een indrukwekkende referentielijst uit in de ruime Antwerpse en Oost-Vlaamse regio, gaande van kleine zakenkantoren tot grote ondernemingen met 150 en meer medewerkers.

24/24 support
De supportdesk van Netflow is 24 uur op 24 bereikbaar. “Daarnaast hebben we een proactief monitoringsysteem om onze klanten van op afstand op te volgen. Dikwijls lossen we problemen al op vooraleer de klant er iets van merkt.”

Netflow Finance
Klanten die hun ICT-investeringen willen spreiden, vinden in de leasingformules van Netflow Finance de geschikte oplossing. “Zo weet je – zonder onaangename verrassingen – vooraf exact wat ICT het komende jaar kost.”

logoKrijgsbaan 243 – 2070 Zwijndrecht – 03 257 75 01  – info@netflow-it.comwww.netflow-it.com