Obo Betterman – Van verbinding en bevestiging over brandwering tot ondervloersystemen

Met als motto ‘stroom geleiden – data overbrengen – energie beheersen’ is de Duitse multinational Obo Betterman al jaren dé partner voor elektro-groothandels, installateurs, industriële bedrijven en studie- en architectenbureaus. Het aanbod omvat maar liefst 30.000 artikelen in zeven productfamilies: van verbinding en bevestiging over brandwering tot ondervloersystemen. Ondanks de economische crisis was 2012 voor Obo Betterman België een topjaar.

Jos Wautelet: “Hoewel we bij een grote Duitse groep horen, beschikken we over een sterke lokale verankering en cultuur.”

“Dankzij ons ongeëvenaard kwaliteitsassortiment en onze snelle levertermijnen is Obo Betterman een witte raaf op de markt,” zegt Jos Wautelet, die de Belgische vestiging sinds 1996 met veel passie en ‘gründlichkeit’ leidt. “Hoewel we bij een grote Duitse groep horen, beschikken we over een sterke lokale verankering en cultuur. Zowel groothandels en installateurs als grote projecten in de industrie en installatiebouw bieden wij praktijkgerichte en gebruiksvriendelijke oplossingen. We zijn onder meer gespecialiseerd in verbinding en bevestiging, bliksem- en brandbeveiliging en draag- en installatiesystemen voor kabels. En ook voor inbouwapparatuur- en ondervloersystemen bent u bij ons aan het juiste adres.”

Innovatieve oplossingen
Jos Wautelet beschikt over een gemotiveerd team van 22 gespecialiseerde medewerkers, die u wegwijs maken in de vele innovatie-oplossingen van Obo Betterman. Daarvoor kunt u ook terecht in de mooie toonzaal en het opleidingscentrum in Aartselaar, waar verkoop, naverkoop en opleidingen worden georganiseerd.

Bist 14 – 2630 Aartselaar – T 03 870 74 01 – wautelet.jos@obo.be – www.obo-bettermann.com/be