OBO Bettermann – Betrouwbare elektrotechnische infrastructuur voor energievoorziening

Het Duitse familiebedrijf OBO Bettermann ontwikkelt al ruim honderd jaar oplossingen voor alle mogelijke elektrotechnische toepassingen en de energiesector. OBO produceert circa 30.000 artikelen – elektrotechnische componenten, halogeenvrij pvc en metaal – die in een veertigtal wereldwijde filialen hun weg naar de klant vinden. Jos Wautelet leidt het Belgische filiaal met veel kennis van zaken en een nimmer aflatend enthousiasme.

Jos Wautelet.
Jos Wautelet.

Expertise, ervaring en kwaliteit
OBO geldt al tientallen jaren als betrouwbare partner bij de bouw van energiecentrales, een industrietak waarin expertise, ervaring en kwaliteitsmaterialen onontbeerlijk zijn. Van complete montagesystemen, verticale ladder- en verspansystemen tot kabelladder- en functiebehoudsystemen: OBO levert de passende oplossing. Ook voor de elektrotechnische infrastructuur van windmolens biedt OBO omvangrijke oplossingen, van fundering tot gondel, alles om de betrouwbaarheid van de complexe structuren te garanderen.
Een ongeëvenaard assortiment elektrotechnische producten, een oplossingsgerichte strategie, klantgerichtheid en sterke lokale verankering maken van OBO de perfecte partner van industrie, installateurs en studie- en architectenbureaus van over de hele wereld.

Toonzaal en opleidingscentrum
OBO Bettermann België realiseerde in 2012 een omzet van bijna 12 miljoen euro met een team van 22 mensen. Het filiaal in Aartselaar beschikt over een toonzaal en een opleidingscentrum en staat in voor verkoop, naverkoop en gespecialiseerde opleidingen.

Logo-Obo-BettermanBist 14 – 2630 Aartselaar – T 03 870 74 01 – wautelet.jos@OBO.bewww.obo.be