Office Solution en OffiTech – Print- en documentbeheer als ruggengraat van uw onderneming

Het ‘paperless office’ is vooralsnog een illusie. Ook in dit digitale tijdperk blijven printen en kopiëren dagelijkse routine. Bovendien groeit het aantal documenten gestaag. De meeste bedrijven hebben weinig inzicht in printactiviteiten, noch controle over documentstromen. Daarom doen ze een beroep op Office Solution en OffiTech, Premier+ Partners van Xerox.

Frank Flebus, afgevaardigd bestuurder van Office Solutions en Yves De Geyter, General Manager van OffiTech.

“Wij helpen bedrijven kostenbesparingen en eenvoudigere bedrijfsprocessen te realiseren, maar daar houdt het lang niet op,” vertelt Frank Flebus, afgevaardigd bestuurder van Office Solution. “Wij analyseren de bestaande situatie en maken een ‘blauwdruk’ van het ideale ontwerp voor print- en documentbeheer, dat we vervolgens projectmatig in de praktijk brengen. Dat biedt heel wat voordelen. Met onze toepassingen voor documentmanagement kan je vitale informatie efficiënt beheren, delen en beschermen. Tijdbesparing en gebruiksgemak verhogen de productiviteit en verlagen de operationele uitgaven.”

Ook op het vlak van ‘managed print services’ hebben Office Solution en OffiTech heel wat te bieden: een optimaal ingericht printerpark, transparante en beduidend lagere printkosten én efficiëntere medewerkers. Bovendien wordt uw IT-infrastructuur ontzien en gaat iedereen milieubewuster om met printen.

ColorQubeTM print groen en doet tot 75 % besparen op uw afdrukkost.

Met het oog op duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetafdruk, bracht Xerox een unieke kleurenprinter op de markt. “De ColorQube® is een superieure innovatie,” zegt Yves De Geyter, General Manager van OffiTech. “Het is een A3 of A4 kleurenmultifunctional die niet werkt met de traditionele laserprinttechnologie, maar met ‘vaste’ inkt. Dit heeft op milieuvlak enorme voordelen maar de kostenbesparingen die het oplevert zijn nog het meest spectaculair. Onderzoek bij klanten die een colorqube hebben geïntegreerd, leert ons dat zij tot 75 % besparen op hun afdrukkosten. Daarbovenop printen wij nu ook het facturatie- en briefpapier van onze klanten aan een kost van 0,007 euro. In sommige gevallen is dit tot tien keer goedkoper dan hun huidige kost bij de drukker. De kleuren van de Colorqube zijn ronduit schitterend, alleen het bewijs van de lagere factuur blijft zwart op wit …

Anders en beter

Office Solution en OffiTech onderscheiden zich niet alleen met superieure oplossingen. Het échte verschil maken ze met hun klantgerichte en proactieve service. Ook de regionale aanwezigheid en gespecialiseerde medewerkers zijn troeven. En dan is er nog de ongekende flexibiliteit. Deze Xerox-partners verlenen managed services op alle merken. Dat betekent een uniform contract en een single point of contact.

Office Solution en OffiTech zijn regionale Xerox concessionarissen. De voorbije 20 jaar volgden ze innovaties op de voet om hun klanten bij te staan in de vele uitdagingen van het digitale tijdperk.

Office Solution
Zandvoortstraat C 47 bus 01 – 2800 Mechelen
T 015 43 60 22 – info@office-solution.be – www.office-solution.be

OffiTech
Samberstraat 69 A – 2060 Antwerpen
T 03 206 83 90 – info@offitech.be – www.offitech.be