Optibel & Co – Dagelijks kraaknet, met VIPpies als het nodig is

Het Schotens schoonmaakbedrijf Optibel & Co draagt met reden de slogan ‘Optibel does it well’. Het is een familiebedrijf dat inzet op de kwaliteit en controle van haar projecten.

Yves Van Looveren.

Een zuivere en nette werkplek, in een opgeruimd kantoorgebouw. De 160 schoonma(a)k(st)ers van Optibel & Co verzorgen in heel Vlaanderen het dagelijkse en periodieke onderhoud, wassen ramen, reinigen de informatica- en kantooruitrusting en doen de grote schoonmaak bij speciale projecten en bij oplevering van nieuwe gebouwen. Yves Van Looveren, gedelegeerd bestuurder, houdt van het persoonlijk contact met medewerkers en klanten. “Samen met de eenvoudige structuur van ons bedrijf, zit daarin onze kracht.”

Flexibel familiebedrijf

“Dit is een familiebedrijf, opgericht door mijn moeder in 1982,” vertelt Yves. “Ondertussen staat de volgende generatie aan het roer en is ook mijn partner mee actief in de zaak.” Wij vullen elkaar prima aan. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit. Eventuele problemen worden snel opgelost en met onze Vliegende Interventie Ploeg. Onze VIPpies, zo noemen we ze, kunnen in geval van calamiteiten snel actie ondernemen.”

Inspectie van de werken

“De draaischijf van onze dienstverlening is onze inspectiedienst: vijf controleurs voor 160 uitvoerende mensen, dat is een troef. Het is door de projecten nauwgezet op te volgen, dat wij onze kwaliteit blijven garanderen.”

Edisonplein 8, 2900 Schoten, Tel.: 03-685.00.80, www.optibel.com