Paco – Hoek 76 en Scherpenhoek – “Flexibele bedrijfshuisvesting met uitgekiend terreinmanagement”

Een bedrijf runnen begint bij de keuze voor het juiste bedrijfsgebouw. Met Paco, de onderneming achter Hoek 76 en Scherpenhoek, neemt u een toekomstgerichte beslissing.

Paul Cornelis “Op Scherpenhoek investeert u in een gebouw dat ecologisch én ergonomisch verantwoord is.”
Paul Cornelis “Op Scherpenhoek investeert u in een gebouw dat ecologisch én ergonomisch verantwoord is.”

Hoek 76 is al 28 jaar een begrip in Boom en de Rupelstreek. U huurt er bedrijfsunits tussen 50 en 1000 m². Dat was van in het begin een schot in de roos. “We speelden heel vroeg in op de uitdagingen van zonevreemde ondernemingen,” zegt afgevaardigd bestuurder Paul Cornelis. “Bedrijven met kleine volumes zijn niet noodzakelijk kleine organisaties. Hier krijgt u als bedrijf toegevoegde waarde, met dank aan een uitgekiend terreinmanagement. Logistiek? Het aannemen van goederen? Een heftruck of transpallet nodig? Het hoort allemaal bij ons dienstenpakket. Hier focust u op uw kernactiviteiten!”

Huren op maandbasis
De huurwetgeving schrijft 3-6-9-contracten voor. “Bedrijven denken niet in die termijnen. Bij Hoek 76 kunt u op maandelijkse basis afspraken maken,” zegt Paul Cornelis. “De prijs omvat de huur en alle extra’s.” Hoek 76 telt meer dan 50 ondernemingen en stimuleert sociale contacten onderling.

foto AM54-147 Paco_DSC_3269_lowGroeien naar eigen gebouw
Geregeld komt er ruimte vrij op Hoek 76, omdat bedrijven groeien en toch meer ruimte nodig hebben, of over een eigen gebouw willen beschikken. De oplossing voor die groei-kmo’s? Scherpenhoek, een bedrijvencentrum met toekomstvisie. “Op Scherpenhoek investeert u in een gebouw dat ecologisch én ergonomisch verantwoord is,” licht Paul Cornelis toe. “Het terrein is CO2-neutraal, fossiele brandstoffen zijn uit den boze.”

Wissel op toekomst
Een bedrijfsunit op Scherpenhoek is een wissel op de toekomst. U koopt een gebouw dat nu al tegemoet komt aan onvermijdelijke maatregelen rond isolatie, duurzaamheid en herbestemming van de gebruikte materialen. “En alweer is hier een mix van bedrijven,” zegt Paul Cornelis. “Van een eenmansbedrijf tot een kmo met 50 werknemers. Net als op Hoek 76 is er een terreinmanagement en een transparante communicatie met overheden. Dat hoeft u niet af te schrikken: bedrijven met ervaring weten dat dit geld opbrengt.”

Scherpenhoek: nog twee units te koop
Het bedrijvencentrum Scherpenhoek heeft nog twee units te koop. Een laatste kans op een ecologisch en ergonomisch verantwoord bedrijfsgebouw met een levenscyclus van 50 jaar. Met dank aan BIM Plan, Paco’s zusterbedrijf dat intelligent bouwen begeleidt. De ligging – aan de Rupel – is een meerwaarde voor de bedrijfssfeer.

Logo Hoek76Hoek 76 – 2850 Boom – T 03 844 27 84 – info@hoek76.bewww.hoek76.be