Pentoprint Labelstore – “Uniek in Europa”

Een winkel waar u terecht kunt voor alle vormen van etiketteren en labelen? Waar u geïndivualiseerde posters, ID cards en polsbandjes vindt? ‘t Eilandje in Antwerpen herbergt sinds vorig najaar een unieke labelstore.

Frank van Lochem en Patrick Kustermans.

Pentoprint is een specialist als het gaat om etiketteren en labellen. “De basis is het aanbieden van hard- en software voor het etiketteren,” zegt Frank van Lochem, sales/office manager. “Dat gaat van labelprinters over scanners en etiketteermachines tot software en uiteraard de etiketten zelf. In september 2010 zetten we een nieuwe stap en openden we in Antwerpen een labelstore. Uniek in Europa!”

Alles onder één dak

De grote kracht van de labelstore is dat alles onder één dak zit. “We werken van bij de oprichting voor industriële bedrijven en grote organisaties,” vertelt Frank van Lochem. “Daarnaast bereiken we met deze labelstore nieuwe doelgroepen. Mensen bestellen hier gepersonaliseerde etiketten en andere producten, drinken een koffie en nemen desgewenst de afgewerkte producten, ook stempels, mee naar huis.”

Klanten?

Klanten van de labelstore vind je in tal van kmo’s en organisaties: kantoor, retail, productiebedrijven, horeca, reclamebureaus, immo- en advocatenkantoren, de entertainwereld, enzovoort. Winkels laten hier prijsetiketten met barcode drukken, kantoren vinden hier visitekaartjes en posters, evenementbureaus ID cards, polsbandjes en banners. Ook plakletters voor auto’s, bedrukte stickers en keycords zitten in de cataloog.

Van papier tot canvas

“Een extra troef is onze Epson GS-6000 plotter,” zegt Frank van Lochem. “Dat is een achtkleurenprinter/plotter voor hoogwaardige kwaliteitsdruk, 160 cm breed en lengte naar keuze. We drukken op alle mogelijke materialen, van gewoon papier over zelfklevend materiaal en polyester tot canvas.”

Drie troeven

De grote troeven van de labelstore zijn: snelheid van uitvoering, professionele kwaliteit en de mogelijkheid om etiketten of labels in kleine hoeveelheden te bestellen. “Een visitekaartje in 10 exemplaren? Drie tafelstandaarden?,” somt Frank van Lochem op. “Alles kan, en steeds meer klanten ontdekken onze labelstore, goed bereikbaar tussen de haven en de oude stad.”

Pentoprint is al bijna 20 jaar een specialist in etiketteren en labelen. In 2007 werd Pentoprint actief in België. De labelstore in Antwerpen, een uniek concept, maakt de dienstverlening van Pentoprint toegankelijk voor een grotere groep professionele gebruikers.
Bataviastraat 19, 2000 Antwerpen, Tel.: 03-201 49 60
Fax: 03-231 76 40, info@pentoprint.com, www.pentoprint-labelstore.be