Polylak is voorloper én specialist op het vlak van poederlakken op MDF

image001Dankzij deze vrij nieuwe techniek en onze jarenlange ervaring in natlakken, hoogglansuitvoeringen, vernissen en beitsen leveren wij eindproducten van topkwaliteit voor allerlei interieurtoepassingen. Polylak combineert dit bovendien met een uitstekende service en snelle levertermijnen.

Poederlakken op MDF is een vrij nieuwe techniek met heel wat voordelen. Het eindproduct heeft een kras- en slijtvaste toplaag en kan snel geleverd worden aan een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is bovendien een milieuvriendelijke toepassing.

Polylak heeft jarenlange ervaring in het natlakken van MDF voor interieurtoepassingen. Qua vorm, grootte en kleur zijn er geen beperkingen. Natlakken is mogelijk in hoogglanslak, satijnlak, structuurlak en nextel. Het kan op vrijwel alle materialen.

De toepassing van hoogglanslak op meubelen zorgt voor een eigentijds en strak effect. Deze techniek leent zich uitstekend voor de afwerking van keukens die hierdoor een professionele en hygiënische uitstraling krijgen. Hoogglanslak is één van de specialiteiten van Polylak.

Polylak heeft ook heel wat ervaring in het vernissen en beitsen van fineerplaten voor interieurtoepassingen. Er zijn geen beperkingen qua vorm, grootte of kleur. Het is bovendien mogelijk op vrijwel alle materialen.

Ons team bestaat enkel uit bekwame medewerkers. We garanderen voor elke opdracht een feilloze afwerking en een perfecte kleur- en krasvastheid.

Polylak
Franse weg 45
2920 Kalmthout
Tel: +32 (0)3 666 83 16
Fax: +32 (0)3 666 34 00
Email: info@polylak.be