PRD De Schorre charmante locatie voor lancering Antwerpen Manager 43

Het team van Antwerpen Manager mocht op donderdag 22 oktober haar 43e editie lanceren in het moderne en charmante gebouw van PRD De Schorre te Boom.

De heer Ternier mocht iedereen verwelkomen in hun vernieuwde locatie en nodigde uit het gebouw en haar nieuw ingerichte zalen te bezichtigen.

Hierna ontving mevrouw Ceusters van Hugo Ceusters Immobiliën het eerste exemplaar van de Antwerpen Manager 43 met haar interview op de cover. Het advocatenpanel en de structurele partners van de Manager Launch werden bedankt voor de samenwerking.
De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd getuigde over het limo-gevoel in de Chrysler 300c, zijn verbazing over de enorm luxueuze standaard uitvoering, en het privilege om met een privé-chauffeur naar huis gebracht te worden !

Na het officiële gedeelte werden er tijdens de netwerkreceptie weer volop visitekaartjes uitgewisseld. Iedereen kon via de aanwezigheidslijst het team van Antwerpen Manager aanspreken om geïntroduceerd te worden bij interessante contacten.
Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de eerste exemplaren van onze magazines én onze giftbag mee naar huis.

[nggallery id=41]

Manager On Wheels !
Hans Kuyken, Managing Director, CTK, was onze gelukkige  winnaar van de privé chauffeur voor een avond. 

Hij werd opgehaald met de CHRYSLER 300c, en getuigde over het aangename limo-gevoel in deze bolide.

Hans Kuyken :  “ Deze Chrysler geeft je een fantastisch limo-gevoel en tot mijn verbazing bleek de enorm luxueuze wagen waar ik mocht mee rijden een standaard uitvoering te zijn!!  Als IT-er was ik gecharmeerd door de makkelijk te bedienen knopjes aan het stuur. “

Na de receptie werd hij veilig thuis gebracht door de zaakvoerder van de Chrysler dealer, Roger Freyne, van Antwerp Dealership nv.

Antwerp Dealership NV, Bisschoppenhoflaan 255, 2100 Deurne, Tel. +32(0)3 360 50 50 E mail : info@antwerpdealership.chryslergroup.bewww.antwerpdealership.be