Purcon – Uniek coaching- en begeleidingsconcept zorgt voor een meerwaarde

Purcon is een gerenommeerd selectie- en wervingsbureau voor profielen in aankoop en logistiek. Onlangs voegde Purcon een nieuwe dimensie toe aan zijn concept: begeleiding on-the-job door een team van ervaren coaches. Voor bedrijven betekent dit een absolute meerwaarde.

Nadia Jagnow, Gert Maddens en Marc Nowicki.

“Van bij de start – 12 jaar geleden – hebben wij ons gefocust op twee sectoren binnen het bedrijfsleven: aankoop en logistiek. Door die scherpe afbakening mogen wij ons rekenen tot dé specialisten op het vlak van selectie en werving in deze nichemarkten,” vertellen zaakvoerders Nadia Jagnow en Gert Maddens. “Naast het gericht selecteren en ook het inzetten van interim-managers willen wij onze klanten een nog grotere toegevoegde waarde leveren. Wij stellen immers vast dat er een enorme behoefte is aan coaching en opleiding. Medewerkers die op een juiste manier worden opgeleid zijn vlot inzetbaar en kunnen op die manier snel een bijdrage leveren aan de bedrijfsprocessen.”

“Wij bieden onze klanten een gemotiveerd team aan van ervaren coaches, doorgaans 50-plussers met een rijke ervaring en een brede kijk op hun vakgebied. Zowel in het aankoopgebeuren als in de supply chain zijn ondernemingen gebaat met medewerkers die meedenken in de strategie van het management. Dankzij onze innovatieve opleidingstools kunnen wij hen daarbij helpen.”

Edenplein 11, 2610 Wilrijk
Tel.:03-555 30 31, Fax: 03-555 30 38
Recruitment@purcon.be, Interim@purcon.be, www.purcon.be