Regis Consult – Uw gespecialiseerde ‘resourcing’ partner

De voorbije vijf jaar ontpopte hr-dienstverlener Regis Consult zich tot een gewaardeerde partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hogere technische profielen. Oprichter en managing director Koen De Clerck heeft vandaag ambitieuze toekomstplannen. “Een verdere groei mag en zal de kwaliteit van onze dienstverlening echter nooit in het gedrang brengen.”

Saskia Vercammen en Koen De Clerck: Groeien is ons doel, maar dan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Deze service steunde tot voor kort op twee peilers: Werving & Selectie enerzijds en het detacheren van hogere technische profielen anderzijds. “Sinds kort kan men bij ons ook terecht voor Assessment & Testing,” legt Koen De Clerck uit. “Deze service gebruiken we voor het rekruteren van nieuwe medewerkers alsook voor de doorgroei van bestaande. Met de War for Talent krijgen we deze vraag meer en meer van onze klanten, die willen investeren in de groei en begeleiding van hun mensen. Dit brengen we graag voor hen in kaart. Aangezien we de nodige specialisten hiervoor al in huis hadden, was dit een logische ontwikkeling.”

Jobmatcher pur sang
“We proberen exact te begrijpen wat onze klant van zijn mensen vraagt,” vult Saskia Vercammen, hr-manager bij Regis Consult aan. “Maar we luisteren ook naar de noden, verzuchtingen en wensen van onze kandidaten en consultants om zo tot de ideale match te komen. Bovendien volgen we onze geplaatste mensen ook op geregelde tijdstippen op. We zorgen, kortom, voor de nodige begeleiding. Duiken er al eens problemen op, dan pakken we deze aan en werken we een oplossing uit.”

Geen glazen toekomstbol
“Momenteel tellen we tien interne medewerkers, detacheren we ongeveer 50 medewerkers naar onze klanten en doen we een 45-tal vaste plaatsingen op jaarbasis,” vertelt Koen. “Dit jaar denken we nog vier interne medewerkers bij aan te werven om onze verdere groei te realiseren. Ook twee bijkomende regionale kantoren zitten in ons achterhoofd. Groeien is ons doel, maar dan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.”

No-nonsense
Regis Consult zweert bij een no-nonsense aanpak. Koen De Clerck, zelf technisch geschoold, zag als consultant en nu als zaakvoerder de beide kanten van de tafel. Hij kan als geen ander de vertaalslag maken naar kandidaten en klanten toe. Kortom: hij weet wat u nodig heeft! “Onze vlakke structuur en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat iedereen met de voeten in de praktijk staat en mee de handen uit de mouwen steekt, waar nodig,” beklemtoont Koen.

Bereikbaarheid is plus
De strategische ligging aan het ‘Rondpunt van Wommelgem’ is geen toeval. “De zoektocht naar de ideale ligging nam best wat tijd in beslag,” zegt Koen. “Uiteindelijk kozen we voor de huidige locatie omwille van de perfecte bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid voor onze kandidaten. Dat ik zelf afkomstig ben uit Wommelgem is mooi meegenomen,” besluit Koen.

Uilenbaan 57 – 2160 Wommelgem – T 03 355 10 50 – info@regisconsult.be – www.regisconsult.be