Robberechts International – Aangenaam werken in een stijlvolle kantoorinrichting-op-UW-maat

Werken in een professioneel, stijlvol en aangenaam kantoor doet u met de gedifferentieerde meubelen van het bedrijf Robberechts International. In de vernieuwde toonzaal te Geel ontdekt u wat hedendaagse kantoorinrichting u allemaal kan bieden.

Frédéric Robberechts.

Voor bedrijfsleiders, horecazaakvoerders en schooldirecties met bouw- of renovatieplannen is de juiste werkplaatsinrichting best een grote uitdaging. Hun interieur moet namelijk tegelijkertijd professioneel, aangenaam en bovenal functioneel zijn. Kwaliteiten die het bedrijf Robberechts International (RI) schijnbaar moeiteloos weet te integreren in uw dagdagelijkse werkomgeving.

Na een bezoekje van de veelzijdige interieurarchitecte van RI, komt er een gedetailleerd plan tot stand met indien gewenst de nodige 3D visualisaties om uw project volledig te kunnen afstemmen naar wens. Na uw akkoord bestelt, levert en plaatst het bedrijf vervolgens de Italiaanse, Spaanse, Duitse, Nederlandse of Scandinavische kantoormeubelen. “Omdat we zelf niets produceren, kunnen we vlot inspelen op de persoonlijke en verscheiden wensen van onze klanten, in België en daarbuiten,” zegt zaakvoerder Frédéric Robberechts.

Vernieuwde toonzaal

Wilt u meer weten over het hoogwaardig gamma van RI, dan gaat u best eens een kijkje nemen in de vernieuwde toonzaal van het Geelse bedrijf. Medewerkers met kennis van zaken leiden u rond en helpen u graag verder, of u nu komt voor de aankoop van een rolladeblokje of voor de gehele inrichting van uw project.

Winkelom 77, 2440 Geel
Tel.: 014-58 83 14, info@robberechts-int.com, www.robberechts-int.com