Robberechts International – “STRUCTUR nieuw concept voor totaalinrichting kantoren”

Robberechts International uit Geel gaat voortaan door het leven onder de conceptnaam STRUCTUR. “Hiermee willen we een duidelijk onderscheid maken met de productiefirma Robberechts NV uit Turnhout,”  zo vertelt zaakvoerder Frédéric Robberechts. STRUCTUR specialiseert zich in de totaalinrichting van kantoren en andere bedrijfsruimten.

Frédéric Robberechts: “Wij ontwerpen en richten een kantoor volledig in, van vloer tot plafond, inclusief de wanden.”
Frédéric Robberechts: “Wij ontwerpen en richten een kantoor volledig in, van vloer tot plafond, inclusief de wanden.”

De naam Robberechts gaat terug tot in 1886. In de vorige generatie splitste het bedrijf zich in meubelproducent Robberechts met vestiging in Turnhout en Robberechts International in Geel. Deze laatste ontwikkelde zich verder als exclusieve verdeler van verschillende buitenlandse kwaliteitsmerken voor kantoor- en schoolmeubelen in Vlaanderen.

Totaalinrichting kantoren
“Het doel van STRUCTUR is dubbel,” zo licht Frédéric Robberechts toe. “Allereerst is de naamsverwarring nu voorgoed verleden tijd. Daarnaast zetten we onze troeven voor totaalinrichting extra in de kijker. Wij ontwerpen en richten een kantoor volledig in. Zeg maar van vloer tot plafond, inclusief de wanden. Daarbij schrijven we voor elk budget een eigen verrassend verhaal met heel wat mogelijkheden op maat van de klant.  Uiteraard blijven we ook importeur en leverancier van brandkasten en kantoor- en schoolmeubelen.”

Logo Structur_rgb_110Winkelom 77 – 2440 Geel – T 014 58 83 14 – contact@structur.bewww.structur.be