‘Sacrale’ Manager Launch met Pieter Loridon in Martin’s Patershof te Mechelen

De Manager Launch verkeerde deze keer in hogere sferen! Op dinsdag 18 oktober arriveerden onze bedrijfsleiders in een ontzegende kerk voor de inwijding van Antwerpen Manager 53. De aanwezigen werden hartelijk ontvangen in het stijlvolle Martin’s Patershof te Mechelen. De voormalige Minderbroederskerk werd omgetoverd tot een prachtig en luxueus viersterrenhotel. Een oord van gastvrijheid waarin de oorspronkelijke roeping van het pand opnieuw tot leven wordt gewekt met een ultramoderne toets en trendy inrichting.

Gunther Vandenberghe mocht iedereen verwelkomen, waarna Thomas Berteloot als General Manager de filosofie, historiek en pluspunten van het Martin’s Patershof mocht prediken. Daarna ontving Luc Lammens – CEO van Centric – de coverdisplay van Antwerpen Manager 53 van Yannick Dierick. Pieter Loridon – zaakvoerder van Mint, Maona en MyShirt – werd ook naar voor geroepen ivm zijn bijdrage in de rubriek BV & Business. De coverfiguur van Maxlife werd ook naar voor geroepen, een zakenman met oog voor zijn zaak en zijn klanten: Wim Somers van Theo Somers Optiek. Als afsluiter werd de trailer van Manager TV dossier ENA getoond .

Na ‘de preek’ kon iedereen de nieuwe magazines doorbladeren en zijn netwerk verder uitbreiden onder begeleiding van de heerlijke bordhapjes uit de keuken van Martin’s Patershof. Lelièvre Wijnhandel, de oudste wijnhandel van Antwerpen, verzorgde een wijndegustatie met enkele pareltjes van wijnen.
In de Manager-giftbag zaten gifts van KBC, H&L, Happy en ook een mooie sleutelhanger van de gastlocatie. Een leuke verrassing na een gezellige avond !

http://www.martins-hotels.com/nl/hotel/martins-patershof

Bekijk ook het sfeerverslag op Manager TV

[nggallery id=120]