Schoeller Arca Systems – Al uw herbruikbare kunststofkratten en -containers nu ook supersnel online bestelbaar

In nagenoeg elke industriebranche kom je producten van Schoeller Arca Systems tegen. De wereldwijde marktleider in herbruikbare kunststofverpakkingsoplossingen, zoals kratten en containers, verbetert nu zijn service met een webstore. Hiermee kunt u doelgericht zoeken in het enorme productengamma en op een snelle, economische en vooral transparante manier bestellen.


Andries Bolding: “Ieder van ons is tegenwoordig permanent online, overal is wifi en de tijd van dikke catalogi behoort definitief tot het verleden.”

Schoeller Arca Systems heeft alle verpakkingsoplossingen in huis om de logistiek van uw bedrijf te optimaliseren. Troeven zijn een breed assortiment, scherpe prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. En om dat alles nog toegankelijker te maken, kunt u voortaan ook online terecht voor een rechtstreekse bestelling bij de fabrikant. U vindt de Schoeller Arca Systems webstore op het volgende adres: http://shop.schoellerarcasystems.com

Snelle levering

Met zijn nieuwe transparante webstore is Schoeller Arca Systems niet alleen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegankelijk voor uw bestellingen, maar garandeert het eveneens een supersnelle levering binnen de 48 uur in heel België en Nederland, indien op voorraad. Om deze service te kunnen garanderen werd in Leopoldsburg een ruime stock aangelegd van de belangrijkste producten.

Andries Bolding, Global Webstore Manager : “Met de webstore beantwoorden we aan een vraag van de markt. Ieder van ons is tegenwoordig permanent online, overal is wifi en de tijd van dikke catalogi behoort definitief tot het verleden. Veel klanten hebben een bepaald product nodig, dat ze direct willen bestellen en bij wijze van spreken gisteren nog geleverd wilden hebben. Zij zien nu in één muisklik of het gewenste artikel in voorraad is en wat het kost.”

Nestbare kratten

In het brede gamma vindt iedereen zijn gading. Voor elke branche zijn er handige toepassingen, van de landbouw- en voedingssector tot de auto-industrie. Ook in de chemie, farmacie en retail vormen de kunststofkratten van Schoeller Arca Systems een onmisbaar hulpmiddel. De meeste kratten en containers kan je makkelijk op elkaar stapelen. En dat vergemakkelijkt het transport. Hebt u een beperkte opslagcapaciteit? Dan zijn nestbare kratten de ideale oplossing om toch voldoende stuks in voorraad te houden.

Schoeller Arca Systems

Schoeller Arca Systems levert herbruikbare kunststofverpakkingen aan verschillende sectoren, zoals onder meer de automobiel-, retail-, post- en landbouwsector. Het productengamma omvat onder meer kleine herbruikbare vouwkratten, grote herbruikbare vouwkratten en bierbakken. Talloze producten van deze multinational hebben hun ingang gevonden bij klanten zoals Heineken, Siemens, Coca-Cola en nog vele anderen.

Met eigen productievestigingen en licentiepartners in meer dan vijftig landen biedt Schoeller Arca Systems een betrouwbare service wereldwijd. Veel creatieve oplossingen van Schoeller Arca Systems zijn op maat ontwikkeld voor specifieke klanten of sectoren. Zo ontwikkelen ze unieke verpakkingsoplossingen die aan de specifieke eisen binnen hun bedrijfstak voldoen.

Schoeller Arca Systems webstore
Antwerpsesteenweg 175 – 3970 Leopolsburg – T 011 39 38 38
webstore@schoellerarca.com – http://shop.schoellerarcasystems.com