Sercotec – Persoonlijke aanpak in beveiligingsoplossingen!

Service, coördinatie en techniek zijn drie sleutelwoorden die centraal staan bij Sercotec. De beveiligingsonderneming die zowel kmo’s als de industriële markt bedient is gevestigd in de haven van Antwerpen. Vooral havenbedrijven en containerterminals voor wie continuïteit erg belangrijk is maken deel uit van het klantenbestand. Met passende totaaloplossingen zorgt zij dankzij korte communicatielijnen voor een  snelle dienstverlening.

Urbain Schelpe.
Urbain Schelpe.

Met stand-alone systemen voor kmo’s tot de meest uitgebreide geïntegreerde systemen voor de bedrijfsmarkt bouwde Sercotec sinds de oprichting van het bedrijf in 1994 een degelijke reputatie op. Het overleg en de wisselwerking tussen bekwame haventechnici en het bedrijf maken een goed op maat gemaakt concept mogelijk.
“Onze klanten appreciëren onze persoonlijke aanpak,” stipt Urbain Schelpe, gedelegeerd bestuurder, aan. “Wie ons belt, krijgt geen computerstem aan de lijn, maar iemand die hem/haar meteen concreet verder helpt. De bestuurders verzorgen nog zelf het rechtstreeks contact met iedere klant, waardoor we ook heel snel op iedere behoefte kunnen anticiperen.”
Sercotec verzorgt zowel de plaatsing en het onderhoud als een nauwkeurige dienst na verkoop. Zij werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten waarop dan ook uitzonderlijke garanties kunnen aangeboden worden.
Bij Sercotec kunnen klanten terecht voor:
automatisering
brand- en inbraakbeveiliging
intercomsystemen
camerabewaking
datanetwerken (bekabeld en draadloos)
toegangscontrole
tijdregistratie

Klein Zuidland 4-Bus 1 – 2030 Antwerpen
T 03 653 08 38 – F 03 653 20 94 – info@sercotec.be – www.sercotec.be
FOBZ erkenningsnummer: 20 0738 42 – Incert kwabliteitslabel: B-1594

logo SERCOTEC_cmyk_opt