Servilex – Een allround juridische partner voor kmo’s

Advocatenkantoor Servilex uit Overpelt reikt de hand naar kmo’s voor een duurzaam partnership. “We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf zichzelf veel geld en miserie bespaart door zich juridisch te laten bijstaan door een vaste huisadvocaat,” stellen advocaten Patrick Verachtert en Cor Schildermans.

Patrick Verachtert en Cor Schildermans: “Elke kmo moet in onze visie de kans krijgen om betaalbaar juridisch advies in te winnen en zich te laten bijstaan.”

Servilex kiest de middenweg tussen een generalistisch en een diepgaand gespecialiseerd advocatenkantoor. “We mikken op een diepere specialisatie dan een doorsnee generalist, maar willen toch een totaalservice blijven bieden voor de meest voorkomende juridische uitdagingen van een kmo. Alle vier de advocaten van ons kantoor hebben zich naast hun juridisch diploma nog verdiept in één of meerdere bedrijfsgerichte thema’s.”

Betaalbaar juridisch advies
Ook in de prijszetting wil Servilex zich openstellen voor de gemiddelde kmo. “We zijn geen kantoor waarbij de rekening meteen aantikt als de telefoon wordt opgenomen of de eerste letter getypt. Met vaste klanten maken we aantrekkelijke prijsafspraken. Elke kmo moet in onze visie de kans krijgen om betaalbaar juridisch advies in te winnen en zich te laten bijstaan. In deze complexe administratieve wereld zou ik trouwens elke kmo aanraden een vaste huisadvocaat te nemen. Beter voorkomen dan genezen, ook in ons vakgebied geldt dit spreekwoord.”

Oude Markt 18/1 – 3900 Overpelt – T 011 66 64 44
info@servilex.be – www.servilex.be