Shetron Sobemi – “Schoonheid zit aan de buitenkant”

De eerste indruk van een product is voor de consument vaak doorslaggevend. Verpakking is daarbij van cruciaal belang. Packaging supplier Shetron Sobemi zorgt ervoor dat uw product zo aantrekkelijk mogelijk op de markt verschijnt.
Daksharaj Shetty.
Shetron Sobemi is een metaalverwerkend bedrijf gespecialiseerd in het lakken en bedrukken van batterijhulzen, voedsel in blik, verfdozen, enzovoort. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het de kennis én de ervaring om uw verpakking in een succesvol design te gieten. In 2005 kwam het in Lint gevestigde Impress Belgium in handen van de Indiase familie Shetty. Met de nadruk op kwaliteit en service aan competitieve prijzen heeft Shetron Sobemi zich de voorbije jaren ontpopt als een concurrentiële partner in de batterij-industrie. Momenteel is het bedrijf de grootste onafhankelijke fabrikant van batterijomhulsels in Europa. Energizer, Duracell en andere grote merken vertrouwen hun bekende 9-volt batterij toe aan Shetron Sobemi.

Als marketingtool
“In de prepress-fase staat Shetron Sobemi de klant op alle mogelijke manieren bij om een perfect printresultaat te bekomen,” verduidelijkt zaakvoerder Daksharaj Shetty. “Maar we doen meer dan dat. We beschikken ook over een eigen studio die in samenspraak met de klant kan zorgen voor een creatieve en verrassende lay-out, zodat luxeproducten op een zo aantrekkelijk mogelijke manier in de markt kunnen worden gezet. In feite fungeren wij daarbij als een soort marketingtool.”

Groenstraat 3
2547 Lint
Tel.: 03-460 22 00
Fax: 03-454 09 12
info@shetron-sobemi.com
www.shetrongroup.com