S’Jegers Transport & Logistics – Uniek containervervoer met 150 Belgische chauffeurs

Als ondernemer bent u gevoelig voor de snelle en veilige afhandeling van uw containervervoer. Het bedrijf S’Jegers containervervoer bedient u op uw wenken met z’n 150 Belgische chauffeurs.

Jan Boonen en José Tordoir.

Jan Boonen en José Tordoir.

De directie van S’Jegers Transport & Logistics uit Laakdal gaat er prat op dat ze enkel werken met Belgische en Nederlandssprekende chauffeurs. “Dit is uniek in de sector en een garantie op een vlotte afhandeling van het containervervoer van onze klanten,” zegt zaakvoerder Karl S’Jegers. De man rijdt zelf met de vrachtwagen en kent de sector als zijn broekzak.

Alle containertransporten

Behalve het transport van gevaarlijke goederen, waarvoor alle bestuurders gecertificeerd zijn, is S’Jegers ook uw betrouwbare partner voor het vervoer van kiepladingen, Genset- en FCL-containers van verschillende afmetingen (20 en 40 dv, 40 en 45 hc). Het bedrijf werkt vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Rotterdam en de inlandse containerterminal in Meerhout. Vanuit deze locaties worden uw goederen op een korte termijn uitgevoerd naar quasi alle Europese bestemmingen.

Voor reserveringen staat de klok rond een medewerker te uwer beschikking.

Nikelaan 5, 2430 Vorst (Laakdal)
Tel.: 013-67 78 23, www.sjegers.eu