STABROEK – Wiko Isolatietechniek & Steigerbouw opent vestiging in België

wikoWiko Isolatietechniek & Steigerbouw heeft een volledig zelfstandige vestiging opgestart in België. Een nieuw pand op bedrijventerrein Picolo vormt een efficiënte uitvalsbasis in het omvangrijke Antwerpse industrie- en havengebied.

“We zijn ondernemers, al generaties lang,” zegt Dennis van Wingerden, die de derde generatie in het Nederlandse familiebedrijf vertegenwoordigt. “Een nieuw idee pakken we snel op. Op de terugweg van een Antwerpse klant zag ik de mogelijkheden voor een eigen Wiko-vestiging in België. Amper vier maanden later is het zo ver.”

Wiko speelt in op nieuwe kansen. “We zien dat ons concept van multidisciplinaire dienstverlening goed aanslaat. Bovendien zijn veel van onze Nederlandse klanten zelf gevestigd in het Antwerpse,” aldus Dennis van Wingerden. “Een voordeel is ook dat we de nodige internationale ervaring hebben. Al ruim een jaar zijn Wiko-stellingbouwers bezig met een project op St. Eustatius en geregeld zijn de isolatiecollega’s actief in Frankrijk, Turkije of Engeland.”