Louis Culot® – “Stijgende vraag naar keramische keukenwerkbladen”

Julie en Tim Culot: “Onze grote kracht zit in de combinatie van een aantrekkelijke showroom, een eigen productieatelier én een vakkundige plaatsingsdienst.”
Julie en Tim Culot: “Onze grote kracht zit in de combinatie van een aantrekkelijke showroom, een eigen productieatelier én een vakkundige plaatsingsdienst.”

Aanvullend op de keukenwerkbladen in natuursteen of composietmateriaal, stelt Louis Culot® uit Puurs sinds kort een stijgende vraag vast voor keramische werkbladen.

“Deze werkbladen hebben verschillende troeven, maar zijn moeilijker te bewerken. Gelukkig investeerden wij een tijdje geleden al in een gespecialiseerd machinepark,” aldus zaakvoerder Tim Culot. Louis Culot® ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot dé specialist in keukenwerkbladen. “Onze grote kracht zit in de combinatie van een aantrekkelijke showroom, een eigen productieatelier én een vakkundige plaatsingsdienst. Door ons volledig te specialiseren en alles in eigen handen te houden, garanderen we ondanks het maatwerk toch bijzonder snelle levertermijnen.”

Silestone®, marktleider in composietplaten, selecteerde Louis Culot® als de allereerste Platinum Loyalty Dealer in België. “Een hele eer! In Europa zijn we zelfs maar met z’n drie. Daardoor mogen onze klanten als eerste rekenen op de nieuwste innovaties. Dit jaar zullen wij als eerste Dekton® lanceren, dit is het nieuwste ultracompacte oppervlak van de Cosentino Group.”

Keramische werkbladen
Naast werkbladen in natuursteen en composiet stijgt ook de belangstelling voor keramische werkbladen. “Deze hebben de hittebestendigheid als grote voordeel. Bovendien blijven er bij het morsen nooit vlekken achter, ideaal uiteraard voor in de keuken. Als pionier in België stellen we vast dat er steeds meer geschikt dikker keramisch plaatmateriaal op de markt komt. Ook de klant staat er steeds meer voor open. Wij kijken in ieder geval uit naar de komst van Dekton®.

Culot_silestone_NLIndustriezone Puurs 550 – Schoonmansveld 7 – 2870 Puurs – T 03 860 70 70 –  info@culot.bewww.culot.be