Stijlbeton – “Architectonisch beton geeft uw bouwproject tijdloze uitstraling”

Door structurele accenten in architecturaal beton te integreren, geeft u aan uw appartement, woning of villa een blijvende meerwaarde. Ga langs bij Stijlbeton in Lier en laat u verrassen door de vele voordelen van stijlvol en tijdloos sierbeton.

Klassiek of modern, strakke of klassiek gedetailleerde gevels en elementen, architectonisch beton is steeds een verademing voor uw bouwproject. Ideaal voor uw appartement, woning of villa.

Het bedrijf Stijlbeton produceert sierbetonnen luifels, terrassen, koepels en balkons in zo goed als alle kleuren, met de nadruk op imitatie Franse steen en imitatie blauwe hardsteen. “Op vraag van onze klanten verwerken we zowat alle kleuren en vermengen we marmer, kwarts of graniet in de massa. Alle ‘stijlen’ zijn bij ons mogelijk,” zegt zaakvoerder Yves Maes. Ook het helder wit beton geeft een smaakvolle uitstraling aan uw voorgevel of aan eender welke andere architecturale ingreep.

Vleugje authenticiteit
In nauw overleg met de klant ontwerpt, produceert en levert het team van Yves Maes sierbetonnen constructies, in heel België. Dankzij het procédé van mallen in piepschuim of hout kan Stijlbeton ook kleine reeksen, zoals raam- en deuromlijstingen, kroonlijsten en balkons, in alle vormen en stijlen betaalbaar produceren. Uw project krijgt er zo een vleugje authenticiteit tegen een betaalbare prijs bij.

Integere blikvanger
De ruim 300 projecten die Stijlbeton jaarlijks in eigen beheer uitvoert, bewijzen dat architectonisch sierbeton een definitieve plaats heeft verworven in de appartements-, woning- en villabouw. De directie van Stijlbeton gaat er prat op dat ze beton doet leven. Door enkele structurele accenten in architecturaal beton te integreren, maakt u van uw appartement, woning of villa een integere en tijdloze blikvanger.

Schollebeekstraat 74/1 2500 Lier – T 03 480 01 52 – info@stijlbeton.be – www.stijlbeton.be