Stijlbeton – “Wij geven vorm aan uw ideeën in sierbeton”

Hebt u plannen om (complexe) vormen in eigentijds en architectonisch sierbeton te integreren in uw bouwproject? Het bedrijf Stijlbeton uit Lier geeft vorm aan uw ideeën.

Yves Maes.

Terrassen, kroonlijsten, balkons en raam- en deuromlijstingen. Het zijn maar enkele van de vele bouwtoepassingen in sierbeton die het bedrijf Stijlbeton op een eigentijdse en esthetische manier integreert in uw bouwproject.

Unieke stukken

In nauw overleg met de architect en klant ontwerpt, produceert en levert het bedrijf in eigen beheer sierbeton voor appartementen, villa’s of woningen, in heel België. De onderneming maakt daarbij gebruik van het procedé met mallen in kunststof of hout. Elk project is anders dus levert Stijlbeton altijd gepersonaliseerd werk af. “Bij ons staan de persoonlijke dienstverlening en beleving centraal,” zegt zaakvoerder Yves Maes. U maakt dan ook uw keuze uit zowat alle kleuren met de nadruk op imitatie Franse steen en imitatie blauwe hardsteen. De verwerking van marmer, kwarts of graniet in het beton zit ook in het aanbod.

Nieuwe toonzaal

Om u een idee te geven van wat Stijlbeton concreet doet, nodigt de directie u volgend jaar uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe toonzaal van 400m².

Schollebeekstraat 74 bus 1
2500 Lier
Tel.: 03-480 01 52
www.stijlbeton.be