Studio Emma – “Wij maken van elke webshop een succesverhaal”

Studio Emma, expert in professionele webontwikkeling en succesvolle e-commercetoepassingen, bestaat tien jaar. Die verjaardag ging niet onopgemerkt voorbij: het dertienkoppige team verhuisde onlangs naar een gloednieuw, hedendaags pand in Loppem en zag haar jarenlange expertise in webontwikkeling en e-commerce bekroond met het kwaliteitslabel Webscan by Qfor.

Pascal Vandenbrande: “Studio Emma is een expert op het vlak van e-commerce.”
Pascal Vandenbrande: “Studio Emma is een expert op het vlak van e-commerce.”

Als gecertificeerd Magento Silver Solution Partner – er zijn er slechts vijf in België – tovert Studio Emma elke webshop om tot een daverend verkoopsucces. “Magento, dat vorig jaar door eBay werd overgenomen, is wereldwijd het snelst groeiende pakket om webshops mee te runnen,” aldus Managing Director Pascal Vandenbrande. “Enerzijds blinkt Magento uit in gebruiksvriendelijkheid, anderzijds combineert dit opensource e-commerceplatform een indrukwekkend aanbod standaardfunctionaliteiten met ruim 5000 makkelijk implementeerbare extenties. Een voorbeeld van een veelgevraagde extentie is het puntensysteem, waarbij de koper bonuspunten ontvangt als hij een product aankoopt of een productfoto op Facebook post.”

Medewerkers Studio Emma.
Medewerkers Studio Emma.

Nu of nooit
De markt van webshops is niet eindeloos. In Nederland is er zelfs al sprake van verzadiging. En in België rijzen webshops als paddenstoelen uit de grond. Daarom is het nu of nooit. “Momenteel realiseren we de helft van onze omzet met het bouwen van webshops. Tot onze klanten, afkomstig uit zowat alle sectoren, behoren zowel gevestigde waarden die de mogelijkheden van dit kanaal hebben ontdekt alsook heel wat starters.”

Coaching maakt het verschil
Dankzij haar jarenlange expertise garandeert Studio Emma klanten zowel op technisch als op grafisch vlak absolute perfectie. Daarnaast onderscheidt het familiebedrijf (de zaakvoerders zijn de broers Patrick en Pascal Vandenbrande) zich met een sterk adviserende en coachende aanpak. “Heel wat van onze klanten komen naar ons omdat ze een teleurstellend webshopverhaal achter de rug hebben. Wij focussen van meet af aan op de businesskant en hebben alle kennis in huis om een webshop te laten uitgroeien tot een commercieel succes. Zo stellen we een zeer uitgebreid adviesdocument op, voorzien we in een intensieve Magento-opleiding en stippelen we een succesvolle internetmarketingstrategie uit waarvan we desgewenst ook de copywriting voor onze rekening nemen. En uiteraard beschikken we over de knowhow om webshops hoog te laten scoren in Google en andere zoekmachines.”

se_logo_colour_baselineHeidelbergstraat 18A 00.04 – 8210 Loppem – T 051 61 00 20 – info@studioemma.com   – www.studioemma.comwww.magento-expert.be