Syneton en BMW Van Boom verwelkomen de Manager Launch

Syneton en BMW Van Boom uit Puurs mochten op 31 mei ll. de genodigden van de Manager Launch ontvangen. Het mooie gebouw van Syneton was de indrukwekkende gastlocatie voor de lancering van Antwerpen Manager nr. 51.

Rudi Cleymans van Syneton verwelkomde iedereen uit naam van Syneton en BMW Van Boom. De heer Huts van Katoen Natie kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn, maar zijn mooie coverdisplay zal hem persoonlijk bezorgd worden. Daarna vertelde de winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd enthousiast over zijn rij-ervaring met de BMW X3 en prijsde het concept dat bij de thuisrit aan de veiligheid gedacht werd en een chauffeur het stuur neemt. (zie ook kader hieronder)

De aanwezigheidslijsten werden weer vlot ter hand genomen en er werd regelmatig gewisseld van tafel-partners. Ook de stands van Power Plate , Format C en de wijndegustatie van Wijnhandel Lelièvre werden druk bezocht. Voor de goede ondersteuning werd gezorgd voor creatieve hapjes en een mooi presentje in de giftbag.

[nggallery id=106]

Dhr. Dave Naenen, Gedelegeerd Bestuurder van  VOITH Industrial Services, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de nieuwe BMW X3, en getuigde over zijn rij-ervaring.
 
www.vanboom.bmw.be
Dhr. Naenen:  “Het interieur van de nieuwe BMW X3 was zeer aangenaam.  En ondanks het robuuste uitzicht blijkt het toch een compacte wagen te zijn, wat het parkeren vergemakkelijkt.  Echt een prettige wagen om in te rijden!
BMW Van Boom
Rijksweg 29-31
Industriezone Puurs 470-446
2870 Puurs
Tel.: 03 886 24 12
info@vanboompuurs.net.bmw.be
www.vanboom.bmw.be