TAC! – Totaalprojecten in verwarming, ventilatie en airco

The Airconditioning Company, afgekort TAC!, ontwerpt, plaatst en onderhoudt energiezuinige verwarmings-, ventilatie- en airco-installaties voor kantoren en industrie. “Het uitroepteken in de bedrijfsnaam verwijst naar de constante kwaliteit die we leveren,” vertelt bedrijfsleider Eric Van Overloop.

Eric Van Overloop.
Eric Van Overloop.

Klantentevredenheid is topprioriteit
Naast zeven gecertificeerde koeltechnici, telt het team een vijftiental goed opgeleide medewerkers. De onderhoudsdienst geeft zekerheid voor een jarenlange werking en instandhouding van de installaties.

Studiedienst
TAC! is meer dan louter een HVAC-bedrijf. De onderneming beschikt over een eigen studiedienst die het project van ontwerp tot uitvoering in goede banen leidt. Eric Van Overloop: “Deze dienst bestaat uit ervaren ingenieurs die een energiezuinig en goed functionerend ontwerp maken aan de hand van voorbereidende gesprekken met bouwheer of  architect. Ons doel is het bouwen van een installatie waardoor onze klant elke dag in een aangename omgeving kan werken. Dit doen we volgens de behoeften van de klant en binnen een vastgesteld budget.”

Foto AM56-161 The Airconditioning Company_saved 04-02-2012 1276_lowNieuwe VRV IV-warmtepomp
TAC! legt mooie referenties voor in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de industrie of kantoorbouw. Alle technieken komen aan bod in onder meer projecten met ventilo-convectoren, klimaatplafonds, dynamische koelbalken of VRV-systemen. “De nieuwe VRV IV-warmtepomp levert ongeëvenaarde prestaties,” zegt Eric Van Overloop. “De variabele koelmiddeltemperatuurregeling houdt rekening met de aanwezigheid van de gebruiker en biedt daarmee een ongeëvenaard comfort. Tocht is een fenomeen dat hiermee tot het verleden behoort.”

Koelmiddel R-22 wordt verbannen
Bij de ondertekening van het Kyoto-verdrag heeft Europa de 20/20/20 regel geïntroduceerd. Als gevolg hiervan is de verbanning van het koelmiddel R-22 bij wet tegen 2015 vastgelegd. Dit koelmiddel werd vroeger in airconditioning- en processcooling systemen toegepast. Daarom moet R-22 vervangen worden door huidige koelmiddelen van het type R410a, R134a … die geen negatief effect hebben op de ozonlaag. Vanaf 1 januari 2015 zal het in Vlaanderen en Wallonië niet meer toegelaten zijn om een installatie te herstellen indien er R-22 koelmiddel bijgevuld dient te worden. In Brussel is de wetgever strenger en worden al vanaf 1 januari 2015 alle installaties met R-22 verbannen.

Tac! geeft u graag advies over de conformiteit van uw installatie.

logo TAC_rgb_lowNeerlandweg 20 – 2610 Wilrijk – T 03 288 66 44 – info@tac.bewww.tac.be