TAC! – Voor al uw totaalprojecten in verwarming, ventilatie en airco

Zaakvoerder Eric Van Overloop.

The Airconditioning Company NV, afgekort Tac!, ontwerpt, plaatst en onderhoudt energiezuinige verwarmings-, ventilatie- en airco-installaties voor kantoren en industrie.

Na een jarenlange ervaring opgebouwd te hebben in de HVAC sector, richtte Eric Van Overloop in 1999 het bedrijf TAC! (The Airconditioning company) op. Klantentevredenheid werd als prioriteit nummer één beschouwd. Een uitdaging die hij met succes aanging, want 80% van zijn klanten vertrouwde TAC! een tweede of volgende opdracht toe.

De bedrijfsslogan is dan ook niet voor niets:

TAC! is meer dan louter een HVAC-installateur. De onderneming beschikt over een eigen studiedienst en die leidt het volledige project in goede banen, van ontwerp tot uitvoering. De onderhoudsdienst verzekert een feilloze werking en instandhouding van de installaties. Naast zeven gecertificeerde koeltechnici, telt het team nog een 15-tal goed opgeleide medewerkers. Dankzij die knowhow brengt TAC! zelfs de meest complexe opdrachten tot een goed eind.

Projecten met ventilo-convectoren, klimaatplafonds, dynamische koelbalken of VRV systemen, alle technieken komen aan bod. Onze onderneming legt mooie referenties voor van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in industrie- en kantoorbouw. De bedrijfsfilosofie steunt op flexibiliteit, professionaliteit en stiptheid.

Voor u vormt dit een sluitende garantie en een doorslaggevend argument om met een gerust gemoed met ons in zee te gaan.

TAC! is de uitgelezen partner voor uw projecten.

Neerlandweg 20, 2610 Wilrijk, Tel.: 03-288 66 44
Fax: 03-288 03 03, info@tac.be, www.tac.be