Tax Shelter Sultan Sushi: Scenario voor een mooi rendement!

België heeft tal van mogelijkheden om de effectieve belastingdruk van vennootschappen naar beneden te krijgen. Ook Tax Shelter is een mogelijkheid, maar in tegenstelling tot bv. de notionele interestaftrek, leidt Tax Shelter een leven in de schaduw.

Idwin Delahaut, commercieel manager.

Sinds haar ontstaan in 2003, kent Tax Shelter een gestage groei. In 2011 hebben meer dan 3.000 bedrijven voor een totaal bedrag van 170.000.000 € geïnvesteerd in de audiovisuele sector. In verhouding tot het aantal winstgevende ondernemingen is dit slechts een zeer beperkt percentage.
Nochtans zouden vele bedrijven er wel bijvaren om mee te bouwen aan de palmares van de Belgische film en bekende TV-fictiereeksen.

Maak kennis met Sultan Sushi
Al 10 jaar is Sultan Sushi een gevestigde waarde onder de Vlaamse productiehuizen. Doorheen de jaren werden verscheidene top-producties gemaakt voor alle Vlaamse TV-zenders. Fata Morgana, Dokters van morgen, Zoo of Love, Made in Belgium zijn slechts enkele van de tientallen succesvolle producties.
Televisieproductiehuis, Sultan Sushi, focust op de ontwikkeling en de productie van eigen reality, fictie en kids formats met een internationaal potentieel.
Fresh Ideas, Smart Value, Craftmanship, zijn onze waarden die we ook graag doortrekken naar events en bedrijfsfilms. Met Sultan Sushi Events & Corporate trachten we iedere bezoeker of kijker te verbazen en te verwonderen met een positief gevoel.
Kortom Sultan Sushi is er voor iedereen !!

In de voetsporen van…
Sinds 2010 is Sultan Sushi geen onbekende meer wat het maken van de betere Fictie betreft. De 5e Boog (2010-Ketnet), Red Sonja (2011-Canvas), On Tour (2012-Disney Channel) en Danni Lowinski (2012 – VTM) hebben elk hun plaats veroverd in het fictie-landschap.
De 5e Boog is een mysterieuze avonturenreeks voor jongeren. Naast de TV-serie heeft Sultan Sushi Events, Bokrijk een jaar lang “In de Ban van de 5e Boog” gebracht. Waarvoor we in 2012 een Zilveren Award hebben ontvangen op de jaarlijkse BEA’s (Benelux Event Awards).
Red Sonja is een tragikomische reeks over een eenzame vrouw en haar flamboyante alter ego in de virtuele wereld. Deze reeks werd bedolven onder Binnenlandse , oa Vlaamse Televisie Sterren (Beste fictiereeks, beste actrice) en Buitenlandse (Fimfestival Monte Carlo) nominiaties.
Met On Tour maakte Sultan Sushi de eerst locale (BeNe) jeugdfictiereeks voor Disney Channel. In de serie kan men de avonturen volgen van de popgroep Pop4you en de rockband:de Nitwits.
Danni Lowinski een dertien-delige feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor, was in 2012 de fictiehit van het jaar. Meer dan 1.000.000 wekelijkse kijkers volgden de avonturen van advocate, Danni Lowinski, meesterlijk neergezet door Nathalie Meskens.

Investeren in zekerheid
Het Tax Shelter model van Sultan Sushi biedt elke investeerder 100% zekerheid:
– elke productie is voor het merendeel gefinancieerd door de TV-zender
– 100% zekerheid dat een productie zal gerealiseerd worden
– 100% zekerheid dat een productie uitgezonden zal worden
– Iedere productie die in aanmerking komt voor Tax Shelter een “Erkenning van de Vlaamse Overheid” heeft
– Het investeringsmodel een ruling verkregen heeft van FOD Financiën
– Volledige transparantie
– Mogelijkheden tot extra’s rond het TV-programma

Optimaliseer uw fiscaal boekjaar 2012.
Wilt u u als bedrijfsleider uw bedrijfscijfers verder optimaliseren en hebt u een hart voor de betere Vlaamse TV-fictie dan is Tax Shelter de ideale ‘tool’.
Sultan Sushi heeft nog diverse producties in aanbieding die in aanmerking komen voor Tax Shelter investering in 2012.
Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met Idwin Delahaut op 015/40.08.40.