Ter Bleuk – Investeren in een zekere oude dag

De actieve senior wenst vandaag een aangepaste woning met een dienstenaanbod op maat. Ter Bleuk ontwikkelt als eerste een project voor dergelijke assistentiewoningen gefinancierd met obligaties. Dat biedt meteen interessante investeringsmogelijkheden.

nieuw totaalbeeld_lowHendrik Ghekiere nam in 1989 rusthuis Ter Bleuk over van zijn ouders: “Wij stellen vast dat de huidige aanpak niet langer voldoet. De actieve senior vraagt een assistentiewoning (dit is de opvolger van een serviceflat) met eigen slaapkamer(s), keuken, badkamer en berging. Van daaruit kan de bewoner de regie over zijn leven in eigen handen nemen en zelf zijn zorgaanbod bepalen.”

Een project in 2 stappen
Half 2013 start Ter Bleuk de bouw van 3 woonpaviljoenen en 1 gemeenschappelijk paviljoen (resto, wellness, fitness, …) met in totaal 40 woningen. In een tweede fase wordt het huidige rusthuis afgebroken en komt er een vierde woonpaviljoen. Tegen de zomer van 2016 zijn de 52 assistentiewoningen klaar.

Investeringsperspectieven
Ter Bleuk financiert het project aan de hand van obligatieleningen met een interessante opbrengst. De investeerder kan voor een veilige belegging kiezen met een onmiddellijk woonrecht of een uitgesteld woonrecht. Kortom, een unieke formule met een mooi rendement en zekerheid voor de toekomst.

logo Ter Bleuk_rgb_110Bleukstraat 11 – 2820 Bonheiden – T 015 51 22 01 — info@terbleuk.be – www.terbleuk.be