Thieu Cuypers: Internettelevisie biedt erg veel mogelijkheden

Op dinsdag 6 maart lanceerde Big Media Group (BMG) de business-to-business website manager-tv.be. Ondernemingen, overheden en organisaties kunnen op www.manager-tv.be nieuws- en bedrijfsreportages plaatsen. BMG, tevens uitgever van Limburg Manager en andere Manager Magazines, is gespecialiseerd in B2B-communicatie en bouwde de voorbije jaren een stevige expertise op in website- en videotechnologie. Communicatie- en marketingbedrijf Mediastra wordt exclusief leverancier/producent van de videoreportages op het nieuwe medium.

Thieu Cuypers: “We geloven sterk in de mogelijkheden van webtelevisie.”Internettelevisie rukt op. De Franstalige liberalen beschikken met MR-tv (www.mrtv.be) over hun eigen webtelevisiestation en ook andere politieke partijen, bedrijven en organisaties werken aan gelijkaardige initiatieven. Big Media Group surft mee op die golf en zorgt ervoor dat u als Vlaamse ondernemer voortaan op manager-tv.be terecht kunt. Wat houdt dit nieuwe zakenkanaal voor webtelevisie juist in? Wel, manager-tv.be wordt in zekere zin de audiovisuele versie van Manager Magazines, het netwerk van regionale zakenmagazines dat al enkele jaren in heel Vlaanderen wordt verspreid. “We geloven sterk in de mogelijkheden van webtelevisie,” zegt Thieu Cuypers, gedelegeerd bestuurder van Big Media Group. “Het programma-aanbod zal onder meer bestaan uit video-interviews met gedelegeerd bestuurders van toonaangevende Vlaamse en Limburgse bedrijven, bedrijfsreportages, tv-verslagen van netwerkevenementen, enzovoort. Dat klanten de videoreportages van manager-tv.be op hun eigen website zullen kunnen plaatsen, is ongetwijfeld een grote troef. Zo wordt het item niet enkel bekeken op manager-tv.be, maar ook door de bezoekers van de bedrijfswebsite. Dit medium biedt hoe dan ook erg veel mogelijkheden.”

Promotie via Manager Magazines

Thieu Cuypers is ervan overtuigd dat de website snel bekend zal worden in zakelijk Limburg en Vlaanderen. “Dankzij onze eigen magazines beschikken we over een uitstekend promotiekanaal, dat we maximaal zullen benutten,” stelt hij. “Bovendien hebben we veel ervaring met e-mailmarketing naar een zakelijke doelgroep. Dat marketinginstrument zullen we ook voor manager-tv.be gebruiken. Door op regelmatige tijdstippen doelgerichte e-mailnieuwsbrieven te versturen, brengen we het programma- aanbod van onze webtelevisiezender onder de aandacht van de Vlaamse zakenmensen.”

“Dat klanten de videoreportages van manager-tv.be ook op hun eigen website zullen kunnen plaatsen, is een grote troef.”

Exclusief leverancier/producent van de videoreportages op manager-tv.be wordt communicatie- en marketingbedrijf Mediastra. Werner Couck, oprichter en zaakvoerder van Mediastra, verwierf als mede-initiatiefnemer van het project FACTORYtv.be de voorbije twee jaar veel knowhow over webcasting. “Mediastra opereert ook vanuit Limburg, is gespecialiseerd in bedrijfscommunicatie en bezit een unieke ervaring van televisie en video over internet,” aldus Thieu Cuypers. “Kortom: het is de geschikte partner voor dit nieuwe project.”

Info: www.manager-tv.be.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MANAGER-TV.be?

Neem dan contact op met Geert Brouwers, tel.: 011-808 854

of gsm: 0474-999 189.