Garage Hermans – “Think out of the box”

foto AM58-128 Hermans Herentals_HermansAudi-vwfit_lowEen firmawagen langs de kant? Die kost uw bedrijf handenvol geld. Precies wat Garage Hermans in Herentals wil vermijden. Uw wagenpark krijgt bij de Volkswagen- en Audi-concessiehouder alle de zorgen die het verdient.

De medewerkers van Garage Hermans hebben jaren ervaring met businessklanten. Die expertise vertaalt zich in een duidelijke visie op fleetmanagement. “Veel bedrijfsleiders baseren zich voor de uitbouw van het wagenpark enkel op de aankoopprijs van een voertuig,” zegt Kris Voet, coördinator verkoop bij Hermans. “Ongeacht de woonplaats van hun werknemers gaan ze voor de hele vloot in zee met een mastodont van een garage die hen een kleine extra korting voorspiegelt.”

Zaakvoerder Peter Hermans.
Zaakvoerder Peter Hermans.

Vlak bij huis
“Maar voor bedrijven is het stukken voordeliger als werknemers vlak bij huis of in hun directe werkomgeving  terecht kunnen met hun firmawagen,” weet Kris Voet. “Wij kunnen hun medewerkers die in de Antwerpse Kempen wonen een betere service bieden dan een grote garage in pakweg Brussel.”

Nogal wat kmo’s uit de regio Herentals-Westerlo, maar ook grote ondernemingen zoals bijvoorbeeld Nokia Siemens Networks, Peeters O.I.W, Devoteam hebben die boodschap begrepen. Ze vertrouwen het beheer van hun vloot toe aan Garage Hermans. Businessklanten vertegenwoordigen vandaag ruim 70 % van de portefeuille.

Commercieel verantwoordelijke Kris Voet.
Commercieel verantwoordelijke Kris Voet.

Snelle pechverhelping
De kwaliteit van de naverkoopdienst is dé troefkaart van Garage Hermans. “Pechverhelping gebeurt snel en accuraat,” zegt Kris Voet. “Uiteraard staat er altijd een gratis vervangwagen klaar. We streven er bovendien naar dat werknemers binnen de twee dagen weer met hun vertrouwde firmawagen de weg op kunnen.”

Bij autopech verzorgt Garage Hermans een gratis breng- en haalservice: “Voor een bedrijf is het belangrijk dat medewerkers tijdig op het werk geraken. Ook als ze onderweg met pech af te rekenen krijgen. In dat geval helpen wij hen graag verder. Na herstelling leveren wij de wagen weer netjes bij het bedrijf af. Want de mobiliteit van onze klanten is onze eerste bekommernis.

Overtuigende service
Garage Hermans maakte tien jaar geleden de overstap van Ford naar Volkswagen en Audi. “Dat gebeurde op vraag van de Volkswagen-groep,” zegt Kris Voet. De visie die deze merken voor ogen hadden paste beter in de filosofie van Hermans NV. “Die overschakeling was niet evident, want we moesten een grotendeels nieuw klantenbestand opbouwen, dat we eens te meer moesten overtuigen met onze service.” Niettemin legde de overstap Garage Hermans geen windeieren: de verkoop is sindsdien opgelopen tot 700 tal verkochte auto’s in 2011. En ook qua klantentevredenheid is garage een gevestigde waarde in de top 10 van België, dit zowel voor verkoop als naverkoop.”

logo Hermans vlammen_rgb_lowToekomstlaan 18 – 2200 Herentals – T 014 21 27 76 – info@hermansh.audi.be