Atkinson – Toeval mag geen kansen krijgen bij overname

Een eigen bedrijf opstarten is een grote stap in het leven; de beslissing om dat levenswerk over te laten is mogelijk nog emotioneler. Daarom is professionele overnamebegeleiding een absolute aanrader om het volledige traject met voldoening te kunnen afleggen. Voor Atkinson is overnamebegeleiding van rendabele Vlaamse kmo’s sinds 1990 een missie met passie.

Wim Van Den Bosch, Marc Van Gorp en Leo Leus.
Wim Van Den Bosch, Marc Van Gorp en Leo Leus.

Atkinson is een volledig onafhankelijk kantoor, gespecialiseerd in overnamebegeleiding van rendabele familiale kmo’s. Het heeft de erkenning verdiend als onafhankelijke partner van verschillende grote financiële instellingen.

Kandidaat-overnemers worden op een actieve wijze en in alle discretie gezocht, zo mogelijk binnen Vlaanderen, indien nodig in een ruimere geografische regio. “Er is ruim voldoende overnamepotentieel aanwezig in Vlaanderen,” merken de drie overnamebemiddelaars op. “Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, wat betekent dat we binnen dan wel buiten zijn activiteitensector op zoek gaan.”

Een uiterst belangrijke troef van Atkinson is de zeer ruime en minutieus bijgehouden overnemersdatabank. Het gaat zowel om actieve overnemers als zuiver investeerders. Optimaliseren en maximaliseren van de transactie met nuchtere zin voor realiteit is de drijfveer voor Atkinson.

logo Atkinson 296 CV [Converted]Achterstenhoek 48 – 2275 Lille – Tel.: 014-88 09 37 – Fax: 014-88 02 72 – info@atkinson.bewww.atkinson.be