Tom en Rudi Amusementstoestellen – “De ideale lunchpauze in de bedrijfsrefter”

Wat doen medewerkers tijdens dat half uurtje in de lunchpauze buiten het verorberen van de boterhammen? Verras ze als bedrijfsleider met een tafelvoetbal, elektronische darts, flipperkast, videospel of pooltafel. Wedden dat uw medewerkers nadien dubbel zo hard aan de slag gaan? Bij Tom en Rudi Amusementstoestellen kunt u terecht voor alle mogelijke spelen, zowel in huur- als koopformules.

Tom Verluyten en Rudi Maes.
Tom Verluyten en Rudi Maes.

Tom en Rudi Amusementstoestellen plaatst en onderhoudt amusementstoestellen bij bedrijven, in bedrijfskantines en -refters.  “Tom Verluyten: “Steeds meer bedrijfsleiders plaatsen een tafelvoetbal, poolbiljart, flipperkast of elektronische darts in de refter. De sfeer op het bedrijf en de onderlinge samenhorigheid worden er alleen maar sterker van.”
Sommige bedrijfsleiders zetten deze toestellen zelfs gewoon op kantoor tussen de bureaus. Rudi Maes: “In dat geval gaat het meestal om bedrijven waar creativiteit belangrijk is. Innovatieve ideeën borrelen blijkbaar gemakkelijk op tijdens een spelletje pool of darts.” Eens de stap gezet, is iedereen overtuigd van de voordelen. “Nog geen enkele klant heeft een huurcontract opgezegd of een aangekocht spel weggedaan.”

Huren, kopen of voor een feestje?
Tom en Rudi Amusementstoestellen werkt zowel met huur- als koopformules. “We hebben al huurformules vanaf 75 euro per maand voor een tafelvoetbal. Onze huurprijzen variëren volgens het soort spel en het gewenste onderhoud.” Wanneer een bedrijf een toestel aankoopt, mag het ook rekenen op een uitstekende naservice. “In dat geval werken we gewoon aan uurtarief. Bij het minste probleem komen we meteen ter plaatse.” Verder biedt Tom en Rudi Amusementstoestellen de mogelijkheid van een eenmalige huur voor bedrijfs- of personeelsfeesten.

foto LM60 Tom en Rudi__dsc7132_b_low“Darts bleek schot in de roos”
“Bij EASI hechten we veel belang aan het welbevinden van onze medewerkers. Een spelletje tafeltennis of tafelvoetbal tijdens de middagpauze garandeert de nodige ontspanning onder de collega’s. Bij de opening van ons nieuw kantoor in Leuven plaatsten we een elektronische darts. Ook figuurlijk een schot in de roos!” (Diane Peeters, EASI)

foto LM60 Tom en Rudi__dsc7109_low

“Ontspanning tijdens korte pauze bevordert productiviteit”
“Onze IT-specialisten werken de hele dag aan online betalingstoepassingen. Wij plaatsten een tafelvoetbal om onze medewerkers zich tijdens hun pauzes optimaal te laten ontspannen. Dit komt hun productiviteit alleen maar ten goede.” (Hilde Verduyckt, Ogone)

Win drie maanden gratis tafelvoetbal in uw bedrijf!
Stuur voor 1 december een mail naar info@tomenrudi.be met vermelding van ‘Wedstrijd tafelvoetbal Antwerpen Manager’ én maak kans op drie maanden gratis tafelvoetbal in uw bedrijf.

logo Tom en Rudi_cmykDalenbergstraat 94 – 3583 Paal-Beringen – GSM Tom Verluyten: 0473 62 74 98 – GSM Rudi Maes: 0496 51 80 15 – info@tomenrudi.be –  www.tomenrudi.be