Trafuco – Totaaloplossingen in transport

Marc Van den Broeck: “Onze veelzijdigheid betekent een sterke troef.”
Marc Van den Broeck: “Onze veelzijdigheid betekent een sterke troef.”

45 jaar actief, 235 medewerkers, 175 trucks, 350 opleggers, 5 barges voor vervoer over water… Transportbedrijf Trafuco geldt in de Rupelstreek als een echte gevestigde waarde.

Trafuco is gevestigd in Schelle en recent ook in de haven in de regio van de Luithagen. “Onze veelzijdigheid betekent een sterke troef,” vertelt afgevaardigd bestuurder Marc Van den Broeck. “Trafuco kan zowel vloeistoffen, verpakte goederen als zeecontainers vervoeren. Recent werd trouwens nog een nieuwe dubbelwandige barge in de vaart  gebracht. Daarnaast biedt onze onderneming aansluitende diensten op het vlak van administratie, planning, technische ondersteuning en douaneformaliteiten. Kortom, de klant kan bij een partner terecht voor al zijn transportbehoeften.”

AM60-Trafuco_01_lowDoor en door Belgisch
Trafuco is één van de weinige transportondernemingen, die nog steeds een beroep doet op chauffeurs onder het statuut van de Belgische RSZ. Die worden in het eigen centrum opgeleid (voor het behalen van rijbewijzen en attesten). Een bewuste keuze met het oog op de geboden service en de kwaliteit. En daarmee raken we de twee voornaamste kernwaarden aan. ISO-9001, ISO-14001, OHSAS-18001 en SQAS: de vele certificaten en kwaliteitslabels tonen aan dat Trafuco geen toegevingen doet op dit gebied.

Logo_TrafucoMolenberglei 6, 2627 Schelle – info@trafuco.be – www.trafuco.be