Truck Center Mercedes-Benz Antwerpen – “Bij ons staan mobiliteit en rendabiliteit centraal”

Door een opvallende ligging nabij de autosnelweg is het Truck Center Mercedes-Benz Antwerpen op Linkeroever een landmark in de omgeving. “Wij verkopen geen voertuigen, wij zetten de mobiliteit en de rendabiliteit van onze klanten centraal,” zegt gedelegeerd bestuurder Raf Gielis.

Raf Gielis.
Raf Gielis.

Het Truck Center bestaat uit een grote showroom, een up-to-date uitgeruste werkplaats, een magazijn en een 24-uurs depannagedienst. Onlangs werd het vrachtwagengamma quasi volledig vernieuwd met nieuwe versies van de Atego, Arctos, Antos en Axor. In het gamma van de bedrijfsvoertuigen werd de alom bekende Sprinter uitgerust met nieuwe technologieën en veiligheidssystemen. Ook de compacte bestelwagen Citan werd onlangs nog opgefrist. Kortom, het merk met de ster blaakt van gezondheid.

Total Cost of Ownership

In de levenscyclus van een truck of bestelwagen zijn er meerdere factoren die kosten veroorzaken, zoals de aankoop, het verbruik, de herstelling, het onderhoud en restwaarde. Samen vormen ze de zogenaamde Total Cost of Ownership. Raf Gielis: “Wij verkopen geen voertuigen, wij zetten de totale mobiliteit centraal. Door het totale plaatje te bekijken heeft elke vrachtwagen of bestelwagen van Mercedes-Benz gedurende de levenscyclus een overtuigend totaalrendement. Daarin speelt de duurzaamheid een belangrijke rol. De betrouwbaarheid en de degelijkheid van onze bedrijfswagens hebben zich al  vele jaren bewezen.”

Antwerp truck center-10_lowRuime openingsuren en 24-uurs depannage

Raf Gielis: “Hier koop je dus geen vrachtwagen of bestelwagen maar geniet je van een rendabel mobiliteitspakket, vanaf de aankoop tot en met het hele servicegebeuren. Met openingsuren, van 7.30 ’s morgens tot 20 u ’s avonds en opening op zaterdagvoormiddag, en de 24-uurs Mercedes depannagedienst, spelen we in op de behoeften van onze klanten. Een vloot van vervangwagens is continu beschikbaar om bij panne of accident de klant mobiel te houden. Want stilstaan betekent verlies in deze wereld.”

Strategische ligging

Truck Center Mercedes Benz Antwerpen verhuisde in 2007 van Wilrijk naar Linkeroever. “Een strategische en truckgerichte keuze,” zegt gedelegeerd bestuurder Raf Gielis. “Het Truck Center ligt vlakbij het nieuw te bouwen opritten- en afrittencomplex zoals voorzien in het mobiliteitsplan van Antwerpen. Voor de zichtbaarheid is deze locatie zeer geschikt. Het ligt iets hoger dan de autosnelwegen die ons omringen. Onze 15 meter hoge toren maakt bovendien dat het gebouw kilometers in de omtrek opvalt.”

109594•Pavé_TC Antwerpen_70x46.inddKatwilgweg 4 – 2050 Antwerpen – T 03 870 85 85 – nverougstraete@tcantwerpen.mercedes-benz.be – www.mercedes-benz.be