Truck Trading Antwerpen – “De klant moet zich hier thuis voelen”

Truck Trading Antwerpen is meer dan ooit dé place to be voor DAF Trucks en Mercedes bestelwagens. U vindt er vanaf deze zomer ook een gloednieuwe showroom.

Dirk Van Aert: “Als we ook de laatste audits doorstaan, kun je in onze nieuwe sales outlet ook terecht voor demo’s en testritten.”

Voor de verkoop, het onderhoud en de herstelling van DAF Trucks bent u bij Truck Trading Antwerpen al lang aan het goede adres. Als erkend herstelpunt voor Mercedes bestelwagens zorgt het Wijnegemse bedrijf ook voor de rest van uw wagenpark.

Klaar voor de toekomst

De economie kende in 2012 een voorzichtige start. Nu de donkere wolken boven de euro verdwijnen, komt het erop aan klaar te staan voor de toekomst. “Bedrijven houden niet van leveranciers en partners die lijdzaam wachten tot het opklaart,” zegt Dirk Van Aert, algemeen directeur Truck Trading Antwerpen. “Kijk maar rond, we zijn volop aan het verbouwen, de klant zal zich hier meer dan ooit thuis voelen.”

Bestelwagens en personal vans

Een ingrijpende verbouwing ondersteunt de ambities van Truck Trading Antwerpen. Dirk Van Aert hoopt binnenkort een sales outlet voor Mercedes bestelwagens en personal vans te kunnen openen. Dat gebeurt onder de vleugels van Groep VDH, een zusterbedrijf binnen de automotivegroep Willy van Doorne International.

In de Antwerpse oostrand en de Voorkempen is behoefte aan een showroom voor Mercedes bestelwagens. “Als we ook de laatste audits doorstaan, kun je in onze nieuwe sales outlet ook terecht voor demo’s en testritten,” licht Dirk Van Aert toe. “We verwachten veel van de nieuwkomer Mercedes Citan. Die beweegt zich in een concurrentieel segment, maar de ster van Mercedes kan de doorslag geven.”

Used Truck Center

Zusterbedrijf Dif-Rent startte in 1999 als verhuurbedrijf voor bedrijfsvoertuigen op korte of lange termijn. Anno 2012 kunt u er terecht voor alle gebruikte vrachtwagens en trekkers. Dif-Rent doet een beroep op de gespecialiseerde werkplaatsen van de groep. U krijgt, met andere woorden, waar voor uw geld. Een extra reden om even langs te komen, want Dif-Rent kreeg een plaatsje in de nieuwe gebouwen van Truck Trading Antwerpen. Houd de opendeurdagen in het oog!

Mercedes sales outlet

Truck Trading Antwerpen doorloopt op dit moment de laatste audits als kandidaat-sales outlet voor bestelwagens en personal vans van Mercedes, onder de vleugels van Groep VDH. Net op tijd, zo kunt u er dit najaar waarschijnlijk de lancering van de nieuwe, veelbelovende Mercedes Citan bijwonen.

Bijkhoevelaan 6, 2110 Wijnegem, Tel.: 03-360 85 95
Fax: 03-360 85 93, dirkvanaert@ttaantwerpen.be, www.ttaantwerpen.be