Aktua Invest – Uw referentie in succesvol commercieel vastgoed

Aktua Invest vindt in elk economisch klimaat opportuniteiten voor succesvolle projecten met commercieel vastgoed. Jarenlange ervaring en de flexibiliteit in schaalgrootte en doelgroep maken van afgevaardigd bestuurder Karl Lanslots, schoonzoon Stef Van Erck en hun medewerkers een winnend team.

Karl Lanslots: “Winkelprojecten op drukke invalswegen, maar ook kleinschalige winkels in het stadscentrum hebben vandaag nog steeds een groot groeipotentieel.”
Karl Lanslots: “Winkelprojecten op drukke invalswegen, maar ook kleinschalige winkels in het stadscentrum hebben vandaag nog steeds een groot groeipotentieel.”

Aktua Invest neemt het volledige traject in handen; van het spotten van geschikte terreinen en de voorbereiding tot de bouw en afwerking. “Winkelprojecten op drukke invalswegen, maar ook kleinschalige winkels in het stadscentrum hebben vandaag nog steeds een groot groeipotentieel,” stelt Karl Lanslots. “Een van onze recente successen is de herbestemming van de vroegere Marie Thumas-site aan de Mechelse stadsrand. Het gaat om een project van 7.500 m² retail, 30.000 m² kmo-modules en prachtige woningen.”

Commercieel en residentieel
Vandaag heb je al gauw 5.000 m² nodig voor een sterk winkelproject. “Wij zijn zeker vragende partij voor dergelijke terreinen,” zegt Karl Lanslots. “Maar ook winkels in gemeentelijke kernen, gecombineerd met appartementen en/of woningen, kennen een commercieel succes. Zo realiseerden we in Essen 600 m² winkelruimte met bovenliggend tien appartementen. In Ravels start binnenkort een nieuwe werf met 400 m² winkelruimte en vijf appartementen. De appartementen en/of woningen worden verkocht, maar de commerciële panden blijven in onze portefeuille.”

logo Aktua_CMYKBoekstraat 73 – 2610 Wilrijk – T 03 827 37 10 – info@aktuainvest.bewww.aktuainvest.be