Van Aerde Tansport – Family driven, future focused

Transportbedrijf Van Aerde werd opgericht in 1949 door Hendrik Van Aerde. Verder gezet door de vier zonen Willy, Jos, Paul en Jean. Vandaag zetten de kleinkinderen zijn levenswerk verder. Ondertussen bestaat de Groep Van Aerde uit zes familiebedrijven die allemaal actief zijn in de transport- en logistieke wereld. Dankzij hun jarenlange ervaring, jeugdig enthousiasme, flexibiliteit en doordachte investeringen hebben zij heel wat meer te bieden dan een doorsnee logistieke onderneming.

Van Aerde is gespecialiseerd in transport, logistiek en bevrachting. “Wij verzorgen de volledige supply chain en geven bovendien een duidelijke meerwaarde aan onze klanten. Met onze eigen infrastructuur in elke afdeling, de onschatbare ervaring van de eerste generatie, de knowhow en flexibiliteit van de tweede generatie kunnen wij het verschil maken. Bovendien vinden we dezelfde gedrevenheid terug bij al onze werknemers waardoor een hoog service level gegarandeerd kan worden op elk niveau. Voor het transport beschikken wij over een uitgebreide multifunctionele vloot waaronder huifwagens, chassis en meeneemheftrucks. Dankzij onze dienst bevrachting helpen wij klanten met alle soorten transport, gaande van volle vrachten tot deelladingen over gans Europa. Ons logistiek platform stelt meer dan 140.000m² ter beschikking, zowel gesloten magazijn als open terrein voor uiteenlopende logistieke en maritieme activiteiten.”

Kwaliteit, innovatie en teamwork
Kwaliteit wordt bij Van Aerde hoog in het vaandel gedragen. In 1997 behaalde het bedrijf het ISO 9001: 2000-certificaat. En dit jaar werd daar nog het GMP-HACCP-certificaat aan toegevoegd. Daarnaast dienen hecht teamwork en uniformiteit als basis voor een efficiënte wisselwerking op alle niveaus. Bij Van Aerde bent u dus op het juiste adres om goederen op een efficiënte manier, veilig én snel op bestemming te krijgen.

Sint-Jansweg 9 – Kaai 1602, 9130 Beveren (Kallo)
Tel.: 03-575 55 53, Fax: 03-575 55 58
stefan@vanaerde.be, www.vanaerde.be